M.Audi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 może zrobimy spota jutro na Młynie sysek i puma na pewno będą chętni
P-U-M-A Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Delegacja z koszęcina nie lubi takich imprez:grin:
M.Audi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Delegacja z koszęcina nie lubi takich imprez:grin: eee... sysek im załatwi że ich Dragon pozdrowi i resztę klubu a4 ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Ciekawe czy to ten sedan co stoi niedaleko Policji może by się jakieś znajomości nawiązało:naughty: sysek przecież znamy już jednego co a6 jeździ tylko ostatnio na spocie był jeszcze bardzo wstydliwy i obserwował nas za krzaka
sysek27 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Delegacja z koszęcina nie lubi takich imprez:grin: No właśnie jeszcze nie zaszczyciliście Nas swoją obecnościa:wink: ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- Ciekawe czy to ten sedan co stoi niedaleko Policji może by się jakieś znajomości nawiązało:naughty: sysek przecież znamy już jednego co a6 jeździ tylko ostatnio na spocie był jeszcze bardzo wstydliwy i obserwował nas za krzaka A6 co znamy:eusathink:
P-U-M-A Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ziom z policji kiedyś nas a6 podglądał w czasie kresek:decayed:
sysek27 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ziom z policji kiedyś nas a6 podglądał w czasie kresek:decayed: Nie kojarzę tematu chyba mnie wtedy nie było:whistling:
WhyMe? Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ziom z policji kiedyś nas a6 podglądał w czasie kresek:decayed: Nie kojarzę tematu chyba mnie wtedy nie było:whistling: Nie było cię wtedy. Później na MC wróciliśmy
addassko Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/box-thule-atlantis-780-idealny-stan-czarny-metalic-256935/#post3230604
P-U-M-A Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/box-thule-atlantis-780-idealny-stan-czarny-metalic-256935/#post3230604 Kto ty jesteś? To chyba nie ten dział kolego:kwasny:
addassko Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 wiem gdzie pisze poprostu moze ktos z okolic chce kupic a Ty... moje nazwisko Ci nic nie powie ale ja wiem kim Ty jestes
sysek27 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dobra Panowie temat już się trochę w innym miejscu rozwinął planuje ktoś jechać na BT w tym roku? Fajnie by było się jakąś ekipą zgadać
P-U-M-A Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 wiem gdzie pisze poprostu moze ktos z okolic chce kupic a Ty... moje nazwisko Ci nic nie powie ale ja wiem kim Ty jestes Mnie tam obojętnie w sumie kim ty jesteś ale do sprzedaży jest odpowiedni dział gdzie każdy mogę zaglądać. Chodzi mi o to że gdy zwykły User by zapodał takiego posta to ostrzeżenie było bo pamiętam taki przypadek. Tak wgl skąd ty mnie znasz? ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- Dobra Panowie temat już się trochę w innym miejscu rozwinął planuje ktoś jechać na BT w tym roku? Fajnie by było się jakąś ekipą zgadać My już dzisiaj godali:decayed:
sysek27 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 No ja wiem że myśmy już dzisiaj godali na ten temat, ale z naszej okolicy jest nas trochę więcej może ktoś jeszcze coś myśli tylko boi się odezwać
WhyMe? Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja bym pojechał bardzo chętnie tylko na 100% będę za granicą i nie wiem czy dam radę przyjechać. A co z Tomaszem się dzieje bo coś nie widzę go ostatnio
sysek27 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 A co z Tomaszem się dzieje bo coś nie widzę go ostatnio No też zauważyłem, że ostatnio mało widać naszego Tomaszka:dontknow:
P-U-M-A Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Polska Dyskoteka 1992 - YouTube! Sysek już wtedy rządził na imprezach:polew::polew:
sysek27 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Polska Dyskoteka 1992 - YouTube!Sysek już wtedy rządził na imprezach:polew::polew: Jeszcze przyjdziesz:baseball:
sysek27 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 :grin: A Ty czego rżysz ja już wtedy grywałem na szkolnych dyskotekach jako DJ i miałem mnóstwo fanek a Ciebie rodzice jeszcze nawet w planie nie mieli:decayed:
WhyMe? Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 :grin: A Ty czego rżysz ja już wtedy grywałem na szkolnych dyskotekach jako DJ i miałem mnóstwo fanek a Ciebie rodzice jeszcze nawet w planie nie mieli:decayed: Boś stara d*pa jest
Rekomendowane odpowiedzi