sysek27 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 :grin: A Ty czego rżysz ja już wtedy grywałem na szkolnych dyskotekach jako DJ i miałem mnóstwo fanek a Ciebie rodzice jeszcze nawet w planie nie mieli:decayed: Boś stara d*pa jest Stary, ale jary:decayed: i moje audi nie robi czterech śladów na śniegu:pali:
P-U-M-A Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 :grin: A Ty czego rżysz ja już wtedy grywałem na szkolnych dyskotekach jako DJ i miałem mnóstwo fanek a Ciebie rodzice jeszcze nawet w planie nie mieli:decayed: Boś stara d*pa jest Stary, ale jary:decayed: i moje audi nie robi czterech śladów na śniegu:pali: :polew::polew: Ten argument bije wszystko. Sysek ale nie ruszaj tematu bo zaraz się dowiemy że nasze auta to nie są takie igiełki jak to na forum piszą
WhyMe? Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 :grin: A Ty czego rżysz ja już wtedy grywałem na szkolnych dyskotekach jako DJ i miałem mnóstwo fanek a Ciebie rodzice jeszcze nawet w planie nie mieli:decayed: Boś stara d*pa jest Stary, ale jary:decayed: i moje audi nie robi czterech śladów na śniegu:pali: Moje też nie robi Moje robi 3
sysek27 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 On bokiem lata a quattro nie ma:kox:
WhyMe? Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 On bokiem lata a quattro nie ma:kox: :naughty: Tak na marginesie może by tak 20 stycznia zrobić spot
P-U-M-A Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Mnie nie pasuje koło 20 stycznia:kwasny:
sysek27 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Po pierwsze jest zimno po drugie auta na zimówkach z d*py wyglądają a po trzecie raczej mnie nie będzie.
MAGIC87 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja chcecie dziewczyny jak skołujesz te co wrzucasz w temacie naj.... to i ja wpadne 20go:wink:
WhyMe? Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja chcecie dziewczyny jak skołujesz te co wrzucasz w temacie naj.... to i ja wpadne 20go:wink: :decayed: W Młynie ochroniarz zawału dostał
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jak wpierdala sterydy to potem są takie klocki. Nikt zdrowy w takim wieku zawału nie dostaje:facepalm:
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jak wpierdala sterydy to potem są takie klocki. Nikt zdrowy w takim wieku zawału nie dostaje:facepalm: Nie rozpędzaj się za bardzo jak nie znasz tematu znałem gościa.
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Może masz rację. Ale zobacz jak on wyglądał. Naturalnie takiej masy nie wyćwiczył Mimo to szkoda chłopa
WhyMe? Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szkoda chłopa mimo tego co robił i jaki był
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szkoda chłopa mimo tego co robił i jaki był A co w/g ciebie robił takiego, że tak napisałeś pracował w ochronie więc o h..j ci chodzi co w tej pracy takiego dziwnego żeby zaraz gościa skreślać znałeś go prywatnie, że tak piszesz:doh:
WhyMe? Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szkoda chłopa mimo tego co robił i jaki był A co w/g ciebie robił takiego, że tak napisałeś pracował w ochronie więc o h..j ci chodzi co w tej pracy takiego dziwnego żeby zaraz gościa skreślać znałeś go prywatnie, że tak piszesz:doh: Źle zrozumiałeś. Miałem na myśli bardziej wypowiedź Patryka bo ja osobiście gościa nie znam, tyle co z widzenia.
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szkoda chłopa mimo tego co robił i jaki był A co w/g ciebie robił takiego, że tak napisałeś pracował w ochronie więc o h..j ci chodzi co w tej pracy takiego dziwnego żeby zaraz gościa skreślać znałeś go prywatnie, że tak piszesz:doh: Źle zrozumiałeś. Miałem na myśli bardziej wypowiedź Patryka bo ja osobiście gościa nie znam, tyle co z widzenia. A co to ma wspólnego. Uważam tylko że zdrowy facet w takim wieku nie dostaje zawału.
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 To co napisałeś jest równoznaczne z wypowiedzią: ochroniarz=zasłużył na takie coś , a tego nie poważam pomyśl czasem tym balonem co masz między uszami i nie sugeruj się wypowiedzią innych jak nie znasz tematu. ---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:20 ---------- Szkoda chłopa mimo tego co robił i jaki był A co w/g ciebie robił takiego, że tak napisałeś pracował w ochronie więc o h..j ci chodzi co w tej pracy takiego dziwnego żeby zaraz gościa skreślać znałeś go prywatnie, że tak piszesz:doh: Źle zrozumiałeś. Miałem na myśli bardziej wypowiedź Patryka bo ja osobiście gościa nie znam, tyle co z widzenia. A co to ma wspólnego. Uważam tylko że zdrowy facet w takim wieku nie dostaje zawału. Mój kuzyn nigdy nie chorował na serce ani nic i dostał zawał w wieku 28lat, ale przeżył nie można tak generalizować.
WhyMe? Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Sysiek coś ty taki nerwowy. Nikt nie napisał źle na jego temat
Rekomendowane odpowiedzi