tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Nie ma pojęcia ja jade z drugiej strony Ok sprawdzę sobie na mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Minispot odwołany z przyczyn technicznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ;( a już się przygotowywałem do wyjazdu , dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Za zimno i mnie nie pasuje i Gracjanowi ale na pewno się umówimy kiedyś na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Na pewno ogarniemy jeszcze nie jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 To przyjedźcie do Kato dzisiaj na 19.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Panowie Michał mówił że nas wszystkich na grilla zaprasza jak będzie cieplej :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Jakby co to dzisiaj możecie wpaść do nas na 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Jakby co to dzisiaj możecie wpaść do nas na 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Panowie co wy na to żeby zrobić jakiegoś spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jak do czegoś dojdzie to mogę podjechać jak będę miał wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Panowie co wy na to żeby zrobić jakiegoś spota. Ja będę dopiero na święta i wtedy też dopiero założę letni setup więc wtedy będę mógł się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No to może w święta mnie by to mega pasowało. Co reszta śmietanki na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No to może w święta mnie by to mega pasowało. Co reszta śmietanki na to? No święta jak najbardziej a Ty młody niby się do matury uczysz a co włączę laptopa to jesteś online:decayed: a i jeszcze jedno jak jeszcze raz będziesz tak pędził przez moją wioskę to Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Forum nonstop działa przyjacielu. Fajne macie zakręty zawsze sobie tam 100-120 lece w nich:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Forum nonstop działa przyjacielu. Fajne macie zakręty zawsze sobie tam 100-120 lece w nich:naughty: Czekaj do lata jak się sąsiad na stałe przeprowadzi obok mnie(narazie mieszka w Bytomiu) to powiedział, że pierwsza sprawa jaką się zajmie będą właśnie tacy jak Ty a będzie miał to samo stanowisko w Lublińcu w policji co teraz ma u siebie:naughty: A tak wogóle to skąd wiesz o której wiosce piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Hehe intuicja bo tam zawsze szybko latam sobie. Gdzie tam dokładnie mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter01 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 No mało troche z Lublińca.....ale jak coś to pisze sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 A z kąd jesteś nie ma nas za wiele ale zawsze to lepiej niż wcale Tomasz,Adam i Michał pisać kiedy wam coś pasuje bo można by coś zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi