Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki mały smartfon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, muszę zakupić nowy telefon i mam lekkiego zgryza co wybrać. Generalnie nastawiam się na małego smartfona. Myślałem o nowym HTC Gratia, ale może ktoś ma jakieś inne ciekawe propozycje?

Opublikowano

jak chcesz mały telefon ro HTC Gratia chyba będzie za***isty :kox:

Opublikowano

Motorola DEFY :kox: :kox:

Opublikowano

Polecam Sony Ericssona Xperia x10 mini albo mini pro, genialne telefony niczym nie ustępują droższemu X10 i do tego są małe i poręczne :good:

Opublikowano

Ja osobiście nie preferuję dotykowych. Jeśli byś się miał jednak zdecydować na coś klasycznego, to polecam Nokię e52. Mam 2 sztuki i wiem co mówię :)

Opublikowano

htc desire .... nie jest może mały ale taka jest idea smartfonu .... aby był wygodny w obsłudze kupując mały będziesz sobie pluł w brodę :)

desire - najlepszy stosunek ceny do jakości na rynku. Xperia - jedna wielka pomyłka ...

Osobiście z racji zawodu mam do dyspozycji wszystkie z wymienionych tu telefonów - dlatego mam obiektywne odniesienie, oczywiście najlepszy wybór to iPhone 3GS/4G zależnie od funduszu ... Ewntualnie najepszy z małych - HTC Wildfire młodszy brat Desire - oba co ważne na Androidzie 2.2 Frodo.

Opublikowano
  • Autor

Ja osobiście nie preferuję dotykowych. Jeśli byś się miał jednak zdecydować na coś klasycznego, to polecam Nokię e52. Mam 2 sztuki i wiem co mówię :)

Też ją biorę pod uwagę.[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 16:50_________________________________________________

Osobiście z racji zawodu mam do dyspozycji wszystkie z wymienionych tu telefonów - dlatego mam obiektywne odniesienie, oczywiście najlepszy wybór to iPhone 3GS/4G zależnie od funduszu ...

Mam firmowego 3GSa i dziękuję pięknie ale nie chcę iPhona.

Opublikowano

Xperia to najwiekszy niewypal minionego roku.....