Walker Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Jak powinno wygladać miejsce na czujnik poziomu i temperatury oleju w misce? Gdzie mam tego szukać? Czy może ktoś sprawdzić, czy wogóle mam czego szukać? silnik ALF 2.4 V6
szogun0 Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 No raczej w twoim silniku nie ma czujnika poziomu oleju.
Walker Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Opublikowano 19 Listopada 2007 No raczej w twoim silniku nie ma czujnika poziomu oleju. A czy jest miejsce?? Bo, że nie ma czujnika to wiem :/
szogun0 Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Z tego co patrzyłem do programu to nie ma miejsca. Katalog części też nie przewiduje. Wymiana miski nie wiem czy wchodzi w grę. No chyba, że samemu wytniesz w misce otwór.
Walker Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Opublikowano 20 Listopada 2007 No jak nie ma miejsca to ciąć nie będę. No chyba, że miejsce na misce jest, bo to jednak była by miska z innego modelu - no gdybam sobie - jak coś to gdzie tego miejsca szukać?
szogun0 Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Od spodu miski, jakieś przetłoczenie lub dekiel.
Rekomendowane odpowiedzi