Skocz do zawartości
IGNOROWANY

gwiazdka na wyswitlaczu do czego słuzy??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jesli ten temat juz był to z góry przepraszam ale jestem strasznie zapracowany i nie mam czasu poszukac dokładnei na forum sorki !!!

Wiec na wyswietlaczu pojawia sie taka gwiazdka (sniezynak) co ona oznacza jeli ja własczam lub nie ?? dzieki serdeczene za podpowiedzi .

Opublikowano
co ona oznacza jeli ja własczam lub nie

:shock: :shock: :shock:

to znaczy że klima jest włączona lub nie

Opublikowano
witam jesli ten temat juz był to z góry przepraszam ale jestem strasznie zapracowany i nie mam czasu poszukac dokładnei na forum sorki !!!

Wiec na wyswietlaczu pojawia sie taka gwiazdka (sniezynak) co ona oznacza jeli ja własczam lub nie ?? dzieki serdeczene za podpowiedzi .

no nie mow ze nie wiedziales co to lub ze nie wiesz ze masz klime :lol:

Opublikowano

pawelbig4, a o ktora gwiazdke Ci chodzi o ta na klimatronicu (to tak jak koledzy pisali)czy na fisie- pojawia sie po obnizeniu temp zewnetrznej ponizej 3C (chyba bo dokladnie nie pamietam ile)

Opublikowano

murzynku przeciez nie mamy zimy wiec wiadomo ze chodzi o klime raczej :razz:

Opublikowano

:shock: no mojej babci to bym się nie dziwił ale tobie, i nic nie zauważyłeś że robi się przyjemniej w aucie podczas gdy na zewnątrz ludzie z wywalonymi jęzorami chodzą :lol: . Aż strach pomyślec co będzie z twoją niunią jak czym prędzej instrukcji obsługi nie przeczytasz :!: jak nie masz to daj znać to ci wyślę :???:

Opublikowano

Witam.Posiadam A4 tdi 1998r. od nie dawna i mam climatrnic moj problem polega na tym ze nie wiem gdzie powinna byc wyswietlana temperatura jaka panuje na zewnatrz widzialem ze niektorzy maja na pulpicie lecz u mnie nie ma takiego wyswietlacza.Czy to prawda ze jak zaloze oryginalne radio to bedzie sie wyswietlac na nim? :?:

Opublikowano

Kolego po pierwsze to regulamin :!:

a z tym radiem to nie wiem gdzie to przeczytales bo radio takich danych ci nie poda temp jesli nie jest wyswietlana w zegarach (u mine nie ma :() to mozna ja sobie sprawdzic w klimatroniku

Przepraszam za OT

Opublikowano

potwierdzam tylko kody w klimatoniku no ale po co to komu bo jakoś dziwne te wskazania na tym klimatroniku tak samo jeśli chodzi o prędkość to oszukuje :???:

Opublikowano
jeśli chodzi o prędkość to oszukuje

według mnie, może być inaczej

to jest prawidłowe wskazanie, a predkosciomierz zawyża

:twisted:

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi z tym regulaminem?Zapodaj temat bo jestem swiezak!!!A co do climatronica to mozna sprawdzic ale tylko temp ktora chcesz.

Opublikowano

dziekuje za tak liczne odpowiedzi . Chodzi o gwiazdke w klimie dokłdnie . taki sie włsnie domyslałem jak mówic e ale chciałem sie upewnic .

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...