pawelbig4 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 witam jesli ten temat juz był to z góry przepraszam ale jestem strasznie zapracowany i nie mam czasu poszukac dokładnei na forum sorki !!! Wiec na wyswietlaczu pojawia sie taka gwiazdka (sniezynak) co ona oznacza jeli ja własczam lub nie ?? dzieki serdeczene za podpowiedzi .
Gość zdeniu Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 co ona oznacza jeli ja własczam lub nie :shock: :shock: :shock: to znaczy że klima jest włączona lub nie
Wihajster Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 witam jesli ten temat juz był to z góry przepraszam ale jestem strasznie zapracowany i nie mam czasu poszukac dokładnei na forum sorki !!! Wiec na wyswietlaczu pojawia sie taka gwiazdka (sniezynak) co ona oznacza jeli ja własczam lub nie ?? dzieki serdeczene za podpowiedzi . no nie mow ze nie wiedziales co to lub ze nie wiesz ze masz klime
Gość Murzyn Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 pawelbig4, a o ktora gwiazdke Ci chodzi o ta na klimatronicu (to tak jak koledzy pisali)czy na fisie- pojawia sie po obnizeniu temp zewnetrznej ponizej 3C (chyba bo dokladnie nie pamietam ile)
Wihajster Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 murzynku przeciez nie mamy zimy wiec wiadomo ze chodzi o klime raczej :razz:
wiki Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 :shock: no mojej babci to bym się nie dziwił ale tobie, i nic nie zauważyłeś że robi się przyjemniej w aucie podczas gdy na zewnątrz ludzie z wywalonymi jęzorami chodzą . Aż strach pomyślec co będzie z twoją niunią jak czym prędzej instrukcji obsługi nie przeczytasz :!: jak nie masz to daj znać to ci wyślę :???:
Huddig Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam.Posiadam A4 tdi 1998r. od nie dawna i mam climatrnic moj problem polega na tym ze nie wiem gdzie powinna byc wyswietlana temperatura jaka panuje na zewnatrz widzialem ze niektorzy maja na pulpicie lecz u mnie nie ma takiego wyswietlacza.Czy to prawda ze jak zaloze oryginalne radio to bedzie sie wyswietlac na nim? :?:
Lukas Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Kolego po pierwsze to regulamin :!: a z tym radiem to nie wiem gdzie to przeczytales bo radio takich danych ci nie poda temp jesli nie jest wyswietlana w zegarach (u mine nie ma ) to mozna ja sobie sprawdzic w klimatroniku Przepraszam za OT
wiki Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 potwierdzam tylko kody w klimatoniku no ale po co to komu bo jakoś dziwne te wskazania na tym klimatroniku tak samo jeśli chodzi o prędkość to oszukuje :???:
pre_pl Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 jeśli chodzi o prędkość to oszukuje według mnie, może być inaczej to jest prawidłowe wskazanie, a predkosciomierz zawyża :twisted:
Huddig Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nie wiem o co ci chodzi z tym regulaminem?Zapodaj temat bo jestem swiezak!!!A co do climatronica to mozna sprawdzic ale tylko temp ktora chcesz.
arek2642 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A o to chodzi z tym regulaminem, że zanim zaczniesz pisać swoje pierwsze posty to poczytaj go troszkę jest tu: http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=9 Tam dowiesz się m.in., że najpierw wypada się przedstawić w dziale tym: http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewforum.php?f=3 ponadto jest jeszcze wiele innych i również potrzebnych i ciekawych rzeczy.
pawelbig4 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2006 dziekuje za tak liczne odpowiedzi . Chodzi o gwiazdke w klimie dokłdnie . taki sie włsnie domyslałem jak mówic e ale chciałem sie upewnic . Pozdrawiam
Gość zdeniu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 skoro wszystko jasne to zamykamy
Rekomendowane odpowiedzi