michu93 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 A skoro kliknaleś kup teraz to co za problem? źle napisałem. ja nie kliknąłem, tylko baba kliknęła zaraz jak skończyłem rozmowę telefoniczną...
morsdicti Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 stara szczała ? ja myslalem ze tu będzie jakieś foto czy opis jak Twoja stara oddawała mocz tudzież potrzebę fizjologiczną ... a tu taka Fajesta
michu93 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 stara szczała ? ja myslalem ze tu będzie jakieś foto czy opis jak Twoja stara oddawała mocz tudzież potrzebę fizjologiczną ... a tu taka Fajesta szara to po pierwsze, a po drugie to rzeczywiście - nikt nie zwrócił uwagi na taki błąd... :gwizdanie:
grzes1150 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Konkret pocisk Szkoda że nie Quattro :decayed:
MoorPH Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Konkret pocisk Szkoda że nie Quattro :decayed: Taa.. i szkoda że nie 3.0 TDI szkoda że nie ma klimatronika 2 strefowego, podgrzewanych foteli i regulowanego odcinka lędźwiowego
Peres Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 kupiłeś ją troszeczkę drożej niż w cenie złomu będziesz upalał
MoorPH Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 kupiłeś ją troszeczkę drożej niż w cenie złomu Ale za to radio jest warte pewnie z polowe tej ceny będziesz upalał No baa.. Najpierw drobne poprawki i dawaj na upalanie.. [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 22:10_________________________________________________Projekt SZCZAŁA zostaje na chwilę obecną wstrzymany ze względu na oczekiwanie na rzeczoznawcę/likwidatora szkód, ponieważ baba (tak blondynka a w dodatku w ciąży) we mnie wjechała.. Drzwi prawe zarówno przód i tył rozwalone, dodatkowo błotnik i dziura w zderzaku. No i oczywiście roztrzaskany "alu" kołpak (czego najbardziej mi żal)
Peres Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 kupiłeś ją troszeczkę drożej niż w cenie złomu Ale za to radio jest warte pewnie z polowe tej ceny będziesz upalał No baa.. Najpierw drobne poprawki i dawaj na upalanie.. [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 22:10_________________________________________________Projekt SZCZAŁA zostaje na chwilę obecną wstrzymany ze względu na oczekiwanie na rzeczoznawcę/likwidatora szkód, ponieważ baba (tak blondynka a w dodatku w ciąży) we mnie wjechała.. Drzwi prawe zarówno przód i tył rozwalone, dodatkowo błotnik i dziura w zderzaku. No i oczywiście roztrzaskany "alu" kołpak (czego najbardziej mi żal)
MoorPH Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Projekt Szara SZCZAŁA zostaje finalnie wstrzymany i odwołany. Autko zostało sprzedane
MoorPH Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 szybko Bywa.. Raggaman coś wie w tej sprawie
bezimienny Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Kojarzę ją z FKP, nawet porównywałem ją do mojej byłej fieściny, oby służyła długo i bezawaryjnie
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 oby służyła długo i bezawaryjnie założycielowi wątku na pewno nie będzie służyła bo już ją sprzedał
bezimienny Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 O kurde nie doczytałem, sorka :gwizdanie: P.S a tym co sie z fiest śmieją moge powiedzieć jedno, na FKP jest sporo fiest które spokojnie objadą niejedno nawet całkiem mocne Audi
Rekomendowane odpowiedzi