Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Światła do jazdy dziennej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy ktoś montował te lampy: http://moto.allegro.pl/reflektory-nowe-audi-a4-b5-1999-dayline-chrom-wwa-i1785863564.html

Proszę o opinię, bo nie chcę montować dodatkowych świateł w kratkach.

Pozdrawiam

Jeżeli nie te, to jakie do kratek, tak by ładnie wyglądały, całe się chwały w kratkę, /wysokość max 17 mm/ i wypełniały kratkę na prawie całej długości, a i miały max 8 -12 led.

Opublikowano

to juz lepiej kup drugi model reflektorów dayline, jeśli chcesz montować paski w kratki :sick3:

Opublikowano

A gdzie te paski w kratki można kupić?

W tesco czy lidlu a może na odpuście :decayed:?

Ostatnio widziałem w intermarche :polew:

Opublikowano

Te lampy z linku fajnie swieca na stole ale nie na aucie ,widzialem takie na a4 i na paskach ,nuda :thumbdown:

Opublikowano

panowie montował ktoś takie http://allegro.pl/show_item.php?item=1801189839 paski w b5? jestem ciekawy jak to wygląda, Kowi nie linczuj :decayed:

Opublikowano

panowie montował ktoś takie http://allegro.pl/show_item.php?item=1801189839 paski w b5? jestem ciekawy jak to wygląda, Kowi nie linczuj :decayed:

zaraz Cie zjedzą za te LEDy. Na tym forum lepiej o tym nie wspominaj bo jeśli czytałeś ten wątek to wiesz że Cię przechrzczą na inną wiarę.

Jak Ci się podoba to zakładaj i sie ciesz a jak Ci sie nie podoba to nawet nie ściągaj na siebie komentarzy.

Ode mnie masz błogosławieństwo na te LEDy :kox:

Opublikowano

to nie chodzi o komentarze, jestem ciekawy jak one będą wyglądały w b5, bo są tak szerokie jak te z s6, ogólnie pasują do koncepcji mojego Avancika :decayed:

Opublikowano

to nie chodzi o komentarze, jestem ciekawy jak one będą wyglądały w b5, bo są tak szerokie jak te z s6, ogólnie pasują do koncepcji mojego Avancika :decayed:

kazdy Ci powie że wyglądały będa źle itp. Ja tu prowadziłem kiedyś nawet batalie że nie jest źle ale oczywiście jedna małpka powie a reszta przyklaszcze i wyszłem na tego złego :decayed:

a one nie wygladają na tak szerokie jak te z s6 ale spróbuj może akurat :wink4:

Opublikowano

Bo ledy to kwestia gustu ale gust albo się ma albo nie :gwizdanie:

wnioski do wyciągnięcia :decayed:

Opublikowano

de gustibus non disputandum est :decayed:

Opublikowano

Coś w tym jest :decayed:

1265817675_by_Truth_500.jpg

Opublikowano

i na tych dwóch sentencjach zakończył bym spory co sie komu podoba a co nie :good::decayed::kox:

Mysle że ten watek powinien się ograniczyc do ewentualnych problemów w instalacjach itp

Opublikowano

:good:

Opublikowano

popieram, a ja tylko chciałem fotkę jak ten konkretny model wygląda w b5 :gwizdanie:

Opublikowano

tych ledów nawet w kratki nie zamontujesz, mają zbyt ostry kat obudowy wzgledem strumienia światla :wink4:

Z wygladu lepsze od tych pastaldowych

Ostatnio z hornetem ogladaliśmy passata z tym dziadostwem, włascieciel potwierdził sam że zrobił zyciowy błąd montując to ustrojstwo(nie nie nic nie mowiłem o tym wczesniej ), nawet kupił drugie kratki na zamiane bo nie byliśmy pierwszymi klientami którym sie to nie podobało, to chyba świadczy co o tym mozna myśleć :sick3:

Opublikowano

a ja mam światła do jazdy dziennej już pół roku firmy osram za 150 zł z homologacją i wbudowanym włącznikiem świateł i mam to gdzieś czy sie komuś podoba czy nie ładnie wkomponowałem w kratkę na górze

Opublikowano

a ja mam światła do jazdy dziennej już pół roku firmy osram za 150 zł z homologacją i wbudowanym włącznikiem świateł i mam to gdzieś czy sie komuś podoba czy nie ładnie wkomponowałem w kratkę na górze

:good:

jak w kratkę na górze. pokaz foto albo daj na PW

Opublikowano

Niektórzy zakładają skarpetki do sandałów i też mają to gdzieś, że 80% społeczeństwa ma z nich polew.

Opublikowano

Niektórzy zakładają skarpetki do sandałów i też mają to gdzieś, że 80% społeczeństwa ma z nich polew.

:brawo: :brawo: :brawo:

Opublikowano

nie sztuką być w tych 80% tylko sztuka jest mieć swoje zdanie i przekonania których się trzyma a nie majta jak chorągiewka na wietrze byle iść za ogółem :przebiegly::chytry: