mcm Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam Potrzebuje odświeżyć (wypolerować) lakier w okolicach radomia ktoś ma jakieś sugestie ??
schiller Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 a dlaczego chcesz to robić przed zimą? nie lepiej poczekać na wiosnę? no chyba że sprzedajesz furke.
cayenne Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 chce zabezpieczyć na zime To kup dobrą pastę polerską z woskiem i do dzieła.Polerka nie ma nic wspólnego z zabezpieczeniem.
Gość rob Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 chce zabezpieczyć na zime wystarczy dobry wosk
Gość krzychuzzz Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Jak będziesz nakładał wosk to pamiętaj żeby nie rabić tego w zbyt niskiej temperaturze. Ja w sobotę woskowałem swoją niunie w nieocieplanym garażu i cholera myślałem że mi rece odpadną i krew jasna zaleje. Namęczyłem się strasznie zeby osiągnąć odpowiedni efekt a w lecie nie miałem z tym woskiem żadnego problemu.
mcm Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 odświeżam temat potrzebuje wypolerować klosze lamp przednich czym to zrobić żeby uzyskać jak najlepszy efekt ??
qoperek Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 hmm wiem ze sa pasty polerskie do szkla, kiedys z roboty podwedzilem bo mi fachowcy co zakladali okna to porysowali i robi sie tak samo jak lakier najpierw na mokro papierem 2k lub 2,5k wycieramy i pasta i jest cacy, podejdz do jakiegos szklarza moze ci odstapi troche pasty
Gość Michał Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 TYlko czy taka pasta nadaje sie do plastiku?,bo kolega ma chyba lampy poliftowe
mcm Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 TYlko czy taka pasta nadaje sie do plastiku?,bo kolega ma chyba lampy poliftowe właśnie, klosze są plastikowe
Madas Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 polerka przed sprzedażą a tak dla konserwacji zawsze wosk i tyle w temacie!
Gość Michał Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 polerka przed sprzedażą a tak dla konserwacji zawsze wosk i tyle w temacie! A przeczytałes cały temat? kwestia polerki auta juz wyjaśniona,teraz kolega zadał pytanie czym wypolerowac klosz reflektora.
Wąski Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 odświeżam temat potrzebuje wypolerować klosze lamp przednich czym to zrobić żeby uzyskać jak najlepszy efekt ?? Mój lakiernik poleruje papierem wodnym a potem lakieruje lakierem bezbarwnym.Wychodzi jak nowe sprawdzone kilkakrotnie
jarko Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 odświeżam temat potrzebuje wypolerować klosze lamp przednich czym to zrobić żeby uzyskać jak najlepszy efekt ?? Mój lakiernik poleruje papierem wodnym a potem lakieruje lakierem bezbarwnym.Wychodzi jak nowe sprawdzone kilkakrotnie I jak mam szramę na kloszu to mi zejdzie :?: Dodam że nie głęboka - powierzchowna...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 odświeżam temat potrzebuje wypolerować klosze lamp przednich czym to zrobić żeby uzyskać jak najlepszy efekt ?? Mój lakiernik poleruje papierem wodnym a potem lakieruje lakierem bezbarwnym.Wychodzi jak nowe sprawdzone kilkakrotnie I jak mam szramę na kloszu to mi zejdzie :?: Dodam że nie głęboka - powierzchowna... Tak nawet grube rysy schodzą
Rekomendowane odpowiedzi