vauxhall95 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam.Co jest mi potrzebne do montazu tylnych szyb elektrycznych(przednie mam):tylne boczki,panel kierowcy,podnosniki z silniczkami,wiazka i teraz tak gdzie to ucinac zaraz za silniczkiem(bo idzie to na kostkach jak sie nie myle) czy przy slupku,jakis przekaznik modul komfortu,aha bede chcial to podlaczyc jak fabryka,tzn zeby domykalo mi wszystkie szyby z pilota teraz mam tylko dwie.Mam 96 rok.Pozdrawiam
slepy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam.Co jest mi potrzebne do montazu tylnych szyb elektrycznych(przednie mam):tylne boczki,panel kierowcy,podnosniki z silniczkami,wiazka i teraz tak gdzie to ucinac zaraz za silniczkiem(bo idzie to na kostkach jak sie nie myle) czy przy slupku,jakis przekaznik modul komfortu,aha bede chcial to podlaczyc jak fabryka,tzn zeby domykalo mi wszystkie szyby z pilota teraz mam tylko dwie.Mam 96 rok.Pozdrawiam jest gdzieś wątek o rezaniu szybek z tyłu, a więc chyba w dziale warsztat, albo części
slepy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 a nie moge znalesc zagadaj do Kowiego, on zakładał ten wątek o szybkach
waldek22 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 masz tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=162929.0;highlight=szyb+elektrycznych+tył
tomek040486 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 ja co 4 dzien zakladam tylna elektryke do audi. jak masz dostep do całej wiązki wypruj możliwie najdluższe kable tylnych elektrycznych dzwi i dolutuj -tylko zgodnie kolorami do wiazki dzrzwi przednich i pracy mniej i problemów a na 100% działa
Rekomendowane odpowiedzi