Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALF]Paputowóz - 2.4 V6 quattro + LPG -- SPRZEDAM--

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostaw tak jak jest.

Opublikowano
  • Autor
Zostaw tak jak jest.

hmm, mówisz

chętnie bym zobaczył VT jak by to wyglądało

Opublikowano

To dekory mają się wyróżniać, a nie rączki. Obecnie ładnie się to wszystko komponuje ze sobą.

Opublikowano

robi robotę na tej feldze :jerk:

Opublikowano
  • Autor
robi robotę na tej feldze :jerk:

odrobinkę robi:decayed:

zima.jpg

Opublikowano

siemka paput, cała reszte też witam, jestem już na forum jakiś czas tylko jakoś nie mam weny do udzielania się, zresztą jestem w większości spraw mechanicznych trochę lewy, więc powtórnie się przywitam ;P

A teraz do rzeczy, przede wszystkim gratuluje świetnych modów i tych felg pewnie w rzeczywistości robią jeszcze lepsze wrażenie, nie wiem czy pamiętasz ale kupiłem od Ciebie poprzednie 17" i mam tez co do nich pytanie. Może się mylę ale chyba miałeś robioną polerkę rantów tak? jeżeli tak to robiłeś ją sam czy oddałeś w jakieś profesjonalne ręce?:) bo ja właśnie przed sezonem nad tym się zastanawiam, nigdy sam tego nie robiłem i nie wiem czy zaczynać czy lepiej się w to nie pchać żeby czegoś nie spaprać ;P

Opublikowano
  • Autor
siemka paput, cała reszte też witam, jestem już na forum jakiś czas tylko jakoś nie mam weny do udzielania się, zresztą jestem w większości spraw mechanicznych trochę lewy, więc powtórnie się przywitam ;P

A teraz do rzeczy, przede wszystkim gratuluje świetnych modów i tych felg pewnie w rzeczywistości robią jeszcze lepsze wrażenie, nie wiem czy pamiętasz ale kupiłem od Ciebie poprzednie 17" i mam tez co do nich pytanie. Może się mylę ale chyba miałeś robioną polerkę rantów tak? jeżeli tak to robiłeś ją sam czy oddałeś w jakieś profesjonalne ręce?:) bo ja właśnie przed sezonem nad tym się zastanawiam, nigdy sam tego nie robiłem i nie wiem czy zaczynać czy lepiej się w to nie pchać żeby czegoś nie spaprać ;P

siema

nie nie miałem robionej polerki, sam próbowałem ale alu rant jest ciężko spolerować zwłaszcza w feldze nierozkręcalnej- najlepiej oddać w profesjonalne ręce albo próbować się samemu bawić choć to mozolna praca

Opublikowano

dzięki za odpowiedź, pewnie się pobawie trochę sam a jak będę widział że efektów nie widać to wtedy się pokusze i fachowe ręce ;P

Opublikowano
  • Autor
dzięki za odpowiedź, pewnie się pobawie trochę sam a jak będę widział że efektów nie widać to wtedy się pokusze i fachowe ręce ;P

spoko, potrzebna dobra pasta i duuużo cierpliwości a efekt będzie fajny

---------- Post dopisany 24-03-2013 at 10:19 ---------- Poprzedni post napisany 21-03-2013 at 15:33 ----------

VT by radimm, -> żółte halo, pasuje:mysli:

paput.jpg

oraz, robić czarne rączki czy zostawić szare?

przed

wntrzem.jpg

po

wntrzem.jpg

Opublikowano

halo tak, rączki niet

Opublikowano
  • Autor
halo tak, rączki niet
zostaw rączki tak jak są :wink:

tak własnie zrobię, dzięki za sugestię

Opublikowano

z żóltymi halogenami jeszcze lepszy charakter, ciekawe jak to będzie wygłądało jak juz je włączysz

ps. fajnie się jeździ na takich kołach w jeszcze pełnej zimie?:P

Opublikowano
  • Autor

Drogi czarne wiec poki co daje rade - wiosno przybywaj

Opublikowano

czerń jedynie będzie pasowała jak bedą fotele, podsufitka, ale obecnie nie pasi zostaw jak jest :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
czerń jedynie będzie pasowała jak bedą fotele, podsufitka, ale obecnie nie pasi zostaw jak jest :wink:

też tak uważam, ale na bank wleci jeszcze jeden mały czarny akcent:whistling:

---------- Post dopisany 03-04-2013 at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany 26-03-2013 at 22:56 ----------

Opublikowano

Masz jakieś filmy nagrane z udziałem Audicy ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Masz jakieś filmy nagrane z udziałem Audicy ? :naughty:

niestety nie, a czemu pytasz?

Opublikowano

Po oglądałbym ją w akcji, jak się zbiera, jak V6 2.4 brzmi :wink: A szczególnie jak mruczy posuchalbym, jak byś miał możliwość nagrania to był bym wdzięczny :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Po oglądałbym ją w akcji, jak się zbiera, jak V6 2.4 brzmi :wink: A szczególnie jak mruczy posuchalbym, jak byś miał możliwość nagrania to był bym wdzięczny :naughty:

nic jeszcze z wydechem nie modziłem, sam końcówki sebringa założyłem choć miałem cały końcowy wydech ale okazało sie że jest w kiepskim stanie

sporo tego na youtube, nie zastanawiaj sie tylko kupuj bo to mało awaryjne jednostki:decayed: