Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 na 17"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sadze, ze w koncu powinienes dac mi ja obejrzec w dzien , a nie w nocy pod piekarnia :decayed:

Opublikowano

Super bryczka.... Mysle ze delikatna przyciemka i rzadzisz w miescie :)

pozdro

Opublikowano

Piekna laleczka :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

witaj elkrecik!! napewno kiedyś sie spotkamy :audi: to je porównamy :naughty:

Opublikowano

Ladna 18 tak trzymaj

warnwarn.gifProszę przeczytać Regulamin działu.

Pozdrawiam

Opublikowano

ładna ale jeszcze przydałoby się :

- gleba

- ściemnienie szybek

- xenon

- progi polakierować

- w późniejszym okresie rezać RNS-E :)

pozdro

Opublikowano

Jezeli bedziesz sprzedawal felgi 17", to staly ich odbiorca (czyli ja) chetnie je przygarnie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

coś pomału będziemy koło niej robić, narazie wymieniałem rozrząd na serwisie! podstawa to wygląd!!! fela 18 musi być!! :drool: ksenony są założone tylko nie oryginalne, i powiedział bym że nawet lepiej świecą 8000K, wystarczy obniżyć na regulacji wysokości i jest ok. A nad ściemnieniem szybek też myślałem, przynajmniej cały tył tak delikatnie. :thumbup: Pozdro dla wszystkich :audi:[br]Dopisany: 20 Listopad 2007, 19:53 _________________________________________________elkrecik mam zamiar sprzedać fele z oponami za 2500 do wziecia, fele mają miesią a opony są spoko. pozdro

Opublikowano

ladne autko . gratki :a4fan:

warnwarn.gifProszę przeczytać Regulamin działu.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

dzięki! fajny avancik tylko trzeba założyż chromy i będzie gites :th:

Opublikowano

Coś mi tu nie pasuje ten rocznik kolego. Od modelu 2004 dokladki powinny byc w kolorze nadwozia, a u ciebie nie bardzo sa...

Opublikowano

Autko po prostu rewelayjne :oklaski: Bardzo ładne :audi:

Opublikowano
  • Autor

witaj join7! jak kupowałem ten samochód też pytałem każdego czy jest to możliwe że ten rocznik w takiej budzie i wogóle... kazdy mówił że nie... wiec pojechałem do serwisu Audi no i jednak sie okazało że faktycznie w 2005 roku wyszły ostatnie egzemplarze w tej budzie, no i tak wygląda ostatni model w tej budzie. pozdro ps. dzieki za zainteresowanie

Opublikowano

moze ty masz rok pierwszej rejestracji 2005 bo faktycznie od 2004 byly juz dokladki pomalowane , chociaz widzialem kilka aut z wloch w ktorych nawet w 2004 tez dokladki byly niepomalowane , wiec sam juz nie wiem ale na pewno 90 % z 2004 roku ma dokladki pomalowane

Opublikowano

moze ty masz rok pierwszej rejestracji 2005 bo faktycznie od 2004 byly juz dokladki pomalowane , chociaz widzialem kilka aut z wloch w ktorych nawet w 2004 tez dokladki byly niepomalowane , wiec sam juz nie wiem ale na pewno 90 % z 2004 roku ma dokladki pomalowane

niech poda nam 10ty znak z VINu, powinno pomóc...

Opublikowano
  • Autor

być moze że tak jest, ten samochód jest właśnie z Włoch może dlatego ma niepomalowane. ale jak jest brudny to i tak niewidać :> pozdro

Opublikowano

być moze że tak jest, ten samochód jest właśnie z Włoch może dlatego ma niepomalowane. ale jak jest brudny to i tak niewidać :> pozdro

no ale podaj proszę tę 10 cyfrę z VINu... możesz ?

Opublikowano

no ale podaj proszę tę 10 cyfrę z VINu... możesz ?

u mnie jest 3 o chyba to oznacza ze jest modelowo z 2003 chociaz pierwsza rejestracja byla 2002

Opublikowano

Nie klej foli na szyby bo może się zdarzyc, że dowód rejestracyjny Tobie zabiorą. Autko rewelka. Nie mam żadnych uwag. Normalnie jest git :oklaski: