Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

palenie w samochodzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

macie jakiś sposób na brzydki zapach w samochodzie w którym wcześniej było palone?

Gruntowne pranie tapicerki nie rozwiązało problemu.

Opublikowano

ciezka sprawa jak po praniu nie pomoglo to tylko odswiazacz powiesic i czekac az samo zniknie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze zostaje samemu zacząć palić, wtedy pewnie już nie będzie to tak przeszkadzało.

Opublikowano

w pewnym stopniu może pomóc odgrzybiacz do klimatyzacji

poza odgrzybieniem pozostawiają ładny zapach :cool:

Opublikowano

Kiedyś słyszałem o sposobie pozostawienia słoika otwartego z denaturatem w środku na noc i otwarciu tylnych jednych drzwi i jednych przednich po przekątnej. Ale niewiem czy to jest skuteczne usłyszane jedynie od handlarzy autami z wieloletnim stażem :wink:

Opublikowano

na brzyki zapach w lodówce pomaga rozkrojone jabłko, niweluje kazdy przykry zapach (sprawdzone). Może podziała w samochodzie. Tak troche OT, kolega kupił w Holandii Dodge-a Voyager-a od myśliwego i tak jak w nim waliło burkiem to głowa mała.

pozdrawiam

Janek

Opublikowano
Tak troche OT, kolega kupił w Holandii Dodge-a Voyager-a od myśliwego i tak jak w nim waliło burkiem to głowa mała.

W Lublinie Policja wystawiła na aukcje auta pokradzieżowe i pochodzące z przestępstw.Koleś wylicytował fure za dobrą kase i zadowolony pojechał do domu.Ale coś w aucie śmierdziało i próbował ten smród zwalczyć.Odświeżacze nie pomagały , choinki zapachowe też.Pojechał na pranie tapicerki.Niestety to też nie przyniosło żadnego efektu.Załamay facet pojechał na Komende porozmawiać na temat smrodu w aucie :) Jakież było jego zdziwienie , gdy policjant powiedzał mu , że prze tydzień czasu w bagażniku leżał trup :shock: Niestety tego zapachu w żaden sposób nie dało się zwalczyć i koleś załamany musiał pożegnać się z autem :lol:

Opublikowano

Ja znam taki jeden sposób jak zasmrodzić auto. Sposób od handlarzy z niemiec. Jedziesz do helmutowskiego komisu, robisz jeden myk. Przyjeżdżasz za jakiś czas i autko jest już dużo tańsze :smile: Później wymieniasz zasmrodzone elementy i smród znika :grin:

Opublikowano
robisz jeden myk

może jakieś szczegóły

Opublikowano

Mozliwe ze auto jest po spaleniu i dlatego smierdzi troche spalenizna w srodku. Ciezko jest usunąć brzydki zapach.

Ja bym sprobował sody oczyszczonej. Kiedys ogladalem mith busters jak czyscili jakies pomieszczenie z gnoju i zgnilizny i wlasnie soba dala najlepszy efekt bo wszystkie proszki do zabijania zapachow byly oparte na podobnej zasadzie dzialania.

Nie wiem czy lepiej wymieszac sode z woda i przetrzec elementy czy wysypać kilka torebek na tależyki i porozstawiać w aucie, ale wiem ze to jedna ze skuteczniejszych metod.

Poszukaj tez gdzies pod wykladziną i tapicerką czy nie masz śladów spalenizny.