Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Skarga na Cyfrowy Polsat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysłałem wypowiedzenie, wczoraj bodajże dzwonił do mnie koleś z Polsatu i próbował jeszcze namówić na pozostanie w ofercie. Odmówiłem i od 1 marca nie będzie już polsatu.

A jeśli chcesz zrezygnować to musisz to jeszcze w lutym zrobić, masz na to 30 dni od wprowadzenia zmian.

Opublikowano

A co z dekoderem - trzeba im odesłać na własny koszt? Są ew. jakieś terminy zwrotu dekodera?

Na jakie platformy macie zamiar przejść? N-ka?

Opublikowano

Koledzy mogę polecić N-kę wziąłem w grudniu w promocji za 48 zł na 13 miesiecy 17 kanałów HD w tym jak ktoś ma TV 3D to może pooglądać sobie kanał nshow 3D efekt masakrujący :kox: do tego jeszcze dekoder z nagrywarką dostałem za 48 zł.

P.S. Dużo moich znajomych zrezygnowało z Polsatu i właśnie przeszli na N.

Opublikowano
  • Autor

Polsat straci dużo klientów przez brak BBC.

Na szczęście 15 serię Top Gear'a obejrzałem będąc we wakacje w Anglii :naughty:

Teraz tam leci 16 seria, czyli za ponad pół roku pewnie bedzie u nas, i może do tego czasu Polsat zobaczy swój błąd i zwróci BBC :yeah:

Opublikowano

Dekoder ja akurat mam na własność, ale jeśli jest wypożyczony to trzeba odesłać na swój koszt.

Opublikowano

Tylko ciekawe jak z terminami odsyłki....Pismo z wypowiedzeniem umowy tak czy tak dzisiaj poszło :cool1:

Opublikowano

Ja mam telewizję cyfrową w UPC i nie narzekam :good: Tylko w moim pakiecie jest chyba tylko 5 kanałów HD :thumbdown:

Opublikowano

Panowie kupcie sobie najbardziej cywilizowana stacje : CYFRA+ i problem z głowy. a nie tam jakies enki i inne popierdólki :thumbdown:[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 08:23_________________________________________________BTW troche dziwna jest polityka polsatu. do niedawna cyfra miała wszystkie kanały , oprócz typowo polsatowskich i to dla zwyklego zjadacza chleba było decydujące zeby wybrać badziewny polsat niz canal+ ,bo na C+ nie leci "pierwsza miłość" itp.

od kilku miesięcy ,za darmo do cyfry dorzucili wszystkie typowo polsatowskie kanały , polsat sport , itp. moim zdaniem to strzał w kolano dla polsatu :thumbdown:

Opublikowano

No też tak myślę, ale niezmiernie mnie to cieszy bo też mam Cyfrę i czasem tego Polsatu brakowało i nie ze względu na Pierwszą Miłość :kox: tylko na siatkówkę, teraz to już raczej Cyfry nikt nie przebije póki co :good:

Opublikowano

Dla mnie liczy sie tylko Canal+ i Speedway Grand Prix :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

od kilku miesięcy ,za darmo do cyfry dorzucili wszystkie typowo polsatowskie kanały , polsat sport , itp. moim zdaniem to strzał w kolano dla polsatu :thumbdown:

Masz Polsat Sport w Cyfrze? U mnie nie działa, na liście na stronie cyfry też nic nie piszą...

Opublikowano
Dla mnie liczy sie tylko Canal+ i Speedway Grand Prix

No to było głównym i jedynym powodem dla którego wziąłem Cyfrę :kox:

Masz Polsat Sport w Cyfrze? U mnie nie działa, na liście na stronie cyfry też nic nie piszą...

No Polsatu Sport jeszcze nie ma póki co, ale myślę że to kwestia czasu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanko, po jakim czasie odezwała sie osoba z Polsatu po wysłaniu rezygnacji?

Opublikowano

mam pytanko, po jakim czasie odezwała sie osoba z Polsatu po wysłaniu rezygnacji?

Ok 2 tygodni.

Opublikowano
  • Autor

Ku mojemu zdziwieniu skarga została przeczyta i ktoś się nią zainteresował :shocked:

Opublikowano

A ja mam pytanie do uzytkowników polsatu. Oglądacie sobie jakis program wszystko fajnie a tu nagle jeb okienko wyskakuje na caly telewizor z jakimiś znaczkami i trzeba nacisnąć ok zeby wylaczyc. Tez tak macie? Wkur...to mnie strasznie.

Opublikowano

No wkur...a to strasznie i nie wiadomo od czego to jest, a od paru dni to już jest przegięcie bo wyskakuje co chwile. Dobrze że już mi się umowa kończy.

Opublikowano

Co do CP to około 1,5m-ca temu podziękowałem im.

Główna przyczyna wtedy było bak BBC,teraz mam N i powiem wam tak:

-dodzwonić się do CP(masakra nawet do 15 min)a i w N ludzie bardziej obcykani

-nowy dekoder CP to szrot(teściu i paru znajomych musieli wymieniać bo ciągle się wieszał)do tego wpienia mnie jak w CP trzeba pilotem centralnie wycelować w dekoder co by załapał :thumbdown:

Naj przegrane jest to że w CP opłaca się zrezygnować z umowy i podpisać nową wtedy masz np pół roku za darmo.

Jak ktoś zastanawia się CP czy N to moim zdaniem N :good: