lioleon Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Mam w mojej A4 zainstalowany tuner TV DVB nie mogę znaleść żadnej stacji, czy może ten standart DVB nie jest w polsce uzywany, są w ustawieniach ustawienia częstotliwośći ale nie wiem co mam w nich ustawić żeby wyszukał coś polskiego, zaprogramowane ma jakieś niemieckie kanały. Ktoś ma może coś takiego zainstalowane?
Italiano Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Nie chce się mylić kolego ale DVB to chyba programy nadawane cyfrowo. Jak coś więcej się dowiem to dam znać.
malik Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 To co masz w autku to tuner DVB-T pozwalajacy odbierac telewizje cyfrowa nadawana z nadajnikow naziemnych. W Polsce w tej chwili jest to w fazie wczesnych testow i zasieg nadajnikow jest bardzo maly. Zeby sprawdzic tuner musisz podjechac do ktoregos z tych miast: 28 DVB Test Wrocław - Żórawina DNS 5,50 H TVP1, TVP2 37 DVB Test Leżajsk - Gieldarowa PDK 2,00 H TVP1, TVP2, TVP3 38 DVB Test Wisła - Skrzyczne SLK 1,00 H TVP1, TVP2, TVP3 42 DVB Test Krosno - Sucha Góra PDK 18,20 H TVP1, TVP2, TVP3 48 DVB Test Warszawa - PKiN MAZ 1,35 H TVP1, TVP2, TVP3 Więcej info: http://ryniak.pl/kaon/dvbt.php
lioleon Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Opublikowano 21 Listopada 2007 lipa tak jak myślałem w Kielcach sobie nie pooglądam. Może masz w taki razie namiary na jakiś tuenr analogowy bo mam jeszcze jedno wolne wejście AV
Rekomendowane odpowiedzi