Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też mam "R"... ja dopiero we wrześniu miałem rejestrowaną... a sprowadzoną w sierpniu

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fordon koło ulicy magazynowej ! :gwizdanie:

sąsiadka ? :polew:

Opublikowano

jeszcze manny ma R :P

Opublikowano

no własnie mi sie przypomniało, ze dzisiaj ostatni dzień moj dowod rej. tymczsowy był ważny...

Jaki ten świat mały nie :>

Opublikowano

to ile ludzi jest z fordonu ? :gwizdanie:

Opublikowano

e tam ;) ale chyba przyjedziesz, co?[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 23:25_________________________________________________hbd, Tomek4don, Strobo, Petara z Fordonu zawsze ruszał, Blondi20, Ty, ja... jak kogoś nie wymieniłem to sorry :embarrassed:

Opublikowano

oo własnie a może ma ktos taniego i dobrego lakiernika? Bo nie chce miec odsawionej lipy za 350zł/element jak moj szwagier...

Opublikowano

No to troche ludzi jest :kox:

Kurcze szkoda ze nie dam rady wpasc jutro :( , albo hmm dam jeszcze wrazie co znać , ale to chyba ktos by musiał zostać miłosiernym samarytaninem i wziąć mnie na stopa :gwizdanie:

Blondi tam na tatrzańskim koło komendy jest bardzo dobry lakiernik , nie wiem jak ceny ,ale koleś pełna profesionalka :rolleyes:

Opublikowano

tam bierze ok 400 zl za element, maskę w Passacie tam malowaliśmy i zrobił bardzo dobrze (kolo komendy w fordonie)

Opublikowano

tyle luda z fordonu i niema kto wziasc kierownika wstydzcie sie...[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 23:34_________________________________________________na 3 maja??

Opublikowano

Nowek poprawiłem ;)

Opublikowano

dzieki za namiary :) musze na dniach podjechac i sie dopytac jakie terminy maja, bo nasz znajomy lakiernik powiedzial, ze pod koniec lutego dopiero ma czas :wallbash:

Opublikowano

Dobra wiem juz wszystko

cena to 450zł za element / perła,metalik , ale nie ma lipy mogę za kolesia poświadczyć (mariampol)

no i ew. jest w żołędowie 250 zł za element , widziałem kilka samochodów przez niego zrobionych i też wyglądały w porządku

Opublikowano

Ja wiem tyle ze za pomalowanie hondy w calosci na ten sam kolor z mala stylizacja tuningowa 2500 [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 23:45_________________________________________________to kto jutro bedzie??

Opublikowano

jutro dam rano odpowiedz czy bede , no i jeszcze musze transport zorganizować :decayed:

Opublikowano

Mnie nie będzie ale serdecznie Was wszystkich pozdrawiam