Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elegancko co za frekwencja :good: nasze forum konkretnie sie rozwija :good: hehe na nowy rok sie ładnie zapowiada :hi::a4fan:

To jak 19 pod tesco spocik???

Petara daj znać to uderzymy razem z fordonu jakoś :a4fan:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no milo jest przed snem posłuchać takiego dźwięku :good: jest na sprzedaż u mnie taka V8 od starszego gościa, pojemność 3,6 benzyna, granatowa i w idealnym stanie, zastanawiam się :mysli: jak moja bym sprzedał to jeszcze kasy zostanie, nawet nie wiesz Reniu jak mnie korci, dopóki u siebie nie założe przelotowego i nasyce się dźwiękiem :gwizdanie:

4.2 gra piękniej :evil: Niestety te auta wymagają szczególnej troski, koszty utrzymania i eksploatacji dużo wyższe niż w A4. No ale lansik jest... oczywiście dla koneserów bo większośc ludzi powie że to po prostu stare auto :thumbdown:

Trochę zabawy z wydechem i brzmi to tak :slina:

Opublikowano

:bry::hi:

Jestem wolny wieczorem ,czyli jest szansa ze wpadne

Petara daj znać to uderzymy razem z fordonu jakoś :a4fan:

Jakimi ulicami będziecie jechac przez 4don ? :gwizdanie:

Opublikowano
no milo jest przed snem posłuchać takiego dźwięku :good: jest na sprzedaż u mnie taka V8 od starszego gościa, pojemność 3,6 benzyna, granatowa i w idealnym stanie, zastanawiam się :mysli: jak moja bym sprzedał to jeszcze kasy zostanie, nawet nie wiesz Reniu jak mnie korci, dopóki u siebie nie założe przelotowego i nasyce się dźwiękiem :gwizdanie:

4.2 gra piękniej :evil: Niestety te auta wymagają szczególnej troski, koszty utrzymania i eksploatacji dużo wyższe niż w A4. No ale lansik jest... oczywiście dla koneserów bo większośc ludzi powie że to po prostu stare auto :thumbdown:

Trochę zabawy z wydechem i brzmi to tak :slina:

dokładnie reniu, to co napisałeś w zupełności się zgadza :good: damy rade pozdrawiam

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 12:26_________________________________________________

ci co nie widzieli chcecie obejzec surowke?? to moge wam zalatwic male kino pod tesco juz bylo mozna 2 raz:d Czyżby majki przyjeżdzach :quattro: ze na sniegu chcesz mnie wyjasnic>> u nas topnieje wiedz lipa[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 11:57_________________________________________________aha ma ktos biala diode led i lutownice ;> taka pod samochod??[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 12:00_________________________________________________http://allegro.pl/item865244579_dioda_led_10mm_biala_ciepla_40000mcd_super_moc.html cos takiego

ja mam lutownicę ale taką na 230v ale mogę zabrać agregat prądotwórczy, mam w pracy :polew:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 12:29_________________________________________________ten Nowek... jak on musi kochać te diody :gwizdanie:

Opublikowano

Czas na takie wdzianko :D

Opublikowano

niee, no stary takie wdzianko to jest to :good: już się wyobrażam w tym wdzianku gdy rowerem jadę i policjanty stoją na poboczu ale nie zatrzymują nikogo z wrażenia bo z otwartymi gębami się patrzą jak ich mijam :polew:

Opublikowano

chodiz o popielniczke bo ta orginalna jest za slaba[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 12:49_________________________________________________reniu ogarniesz filmik na dzis:P :gwizdanie:??

Opublikowano

Nie ma szans :no:

Opublikowano

spoko :confused4: damy rade jak ostatnio ramka do zdjec i git bajera chyba ze ktos laptopa wezmie

Opublikowano

no to pierwszy tegoroczny spot zaliczony, przy sporej frekwencji! oby tak przez cały rok! :)

Opublikowano

siemanko

troche mnie nie bylo a tu z 15 stron nabazgrolone :gwizdanie:

sorry ze sie nie odzywałem ale urlopowałem sie w górach... dopiero przyjechalismy

Reniu.. chyba dzwoniles do mnie bo dostalem sms ale nie mialem Ciebie w nieodebranych... teraz juz wiem czemu dzwoniles... ale niestety i tak bym nie dal rady...

powrot ogolnie spoko... nie tak jak opisuja w wiadomościach... drogi czarne i zero korków.. a zrobilismy 520km. niestety nie moją strzałą bo za duze siano na paliwo...

za to w tamta strone za łodzia niezły snieg... predkosc max 70km/h

no i nieco spoźnione... wszystkiego najlepszego w nowym roku .. zeby paliwa potaniały :naughty:

Opublikowano

Darek, a udał się chociaż urlop?

Opublikowano

ogolnie było fajnie ale... sniegu nie było... tzn spadł ale dopiero wczoraj... wiec troszku poźno... ale Czantoria zaliczona...

no i oscypków sie najadlem i innych przysmaków górlaskich :naughty:

Opublikowano

Kilka fotek strzelonych przed padem baterii:

spot20100103001z.jpg

spot20100103002.jpg

spot20100103003.jpg

spot20100103004.jpg

Opublikowano

Spot jak ta lala , ekipa super , frekwencja super ... tylko temperatura straszna :gwizdanie:

Pozdrowienia dla całej ekipy , no i dla jedrexa bo gdy by nie on to bym poprostu nie mial jak tam dojechać ! :hi:

Opublikowano

Reniu dobrze, że chociaż coś. trzeba było pokazać tym co nie byli jaka była frekwencja.

Opublikowano

jak na pierwszy spot w nowym roku bylo :good:

Opublikowano
:hi: Spocik jak najbardziej zaliczony do udanych :good: i bardzo dobra frekwencja jak na nowy rok :tongue4::a4fan:
Opublikowano

w piz*u z ta popielniczka jesli chcecie to robic oddac do aso juz wiem jak to dziala ale wszytko polamane ;/ jak co to do kolejki sie ustawiac pierszy tomek forodon z postojowkami :cool1:

Opublikowano

ooo nawet moja Asia sie na fotke zalapala :>