Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ooo nawet moja Asia sie na fotke zalapala :>

nie, to moja :polew:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 22:10_________________________________________________

w piz*u z ta popielniczka jesli chcecie to robic oddac do aso juz wiem jak to dziala ale wszytko polamane ;/ jak co to do kolejki sie ustawiac pierszy tomek forodon z postojowkami :cool1:

niecierpliwy jesteś żałuje że nie zabrałem jej ze sobą, jutro byś miał zrobione bez łamania :tongue4: ale cóż u siebie to samo mnie czeka bo nie świeci :good:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ee sie przejmujecie, ja dopiero dzisiaj zauwazylam, że moja tez nie świeci. Nie używajcie popielniczek to nie bedzie Wam to przeszkadzalo palacze :decayed:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 22:18_________________________________________________

ooo nawet moja Asia sie na fotke zalapala :>

nie, to moja :polew:[br]

Na fotce widać jak chłopaki moja niezrobiona maske ogladaja :decayed:

Opublikowano

heh rzeczywiscie postów tyle do czytania było ze szok :tongue4: A z tego co ja pamiętam to...Najliczniejszy spot nie był pod Łucvzniczką a pewnego razu pod Tesco bodajże 17 furek było :kox: Czy sie myle??

Opublikowano

Petara ja mówię o najliczniejszym spocie, na którym ja byłem :P

Opublikowano

Spoko luzik :tongue4:Nikt sie nie gniewa ze nie bylo Cie na tym najliczniejszym :polew: Ale dzis tez :good:

Opublikowano

siemanko

troche mnie nie bylo a tu z 15 stron nabazgrolone :gwizdanie:

sorry ze sie nie odzywałem ale urlopowałem sie w górach... dopiero przyjechalismy

Reniu.. chyba dzwoniles do mnie bo dostalem sms ale nie mialem Ciebie w nieodebranych... teraz juz wiem czemu dzwoniles... ale niestety i tak bym nie dal rady...

powrot ogolnie spoko... nie tak jak opisuja w wiadomościach... drogi czarne i zero korków.. a zrobilismy 520km. niestety nie moją strzałą bo za duze siano na paliwo...

za to w tamta strone za łodzia niezły snieg... predkosc max 70km/h

no i nieco spoźnione... wszystkiego najlepszego w nowym roku .. zeby paliwa potaniały :naughty:

Daras, jak chodzi o paliwo to mam coś dla ciebie, na pewno mało pali no nie brzydki jest :tongue4:

185caca10d822d34.jpg[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 22:55_________________________________________________tylko pamiętajcie klubowicze żeby tuning robić z głową :polew:

a85c4009cec53b5e.jpg [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 23:03_________________________________________________no i pamiętajcie żeby błędów nie robić i gramatyki pilnować bo też już tacy byli :polew:

pozdrowionka i do zobaczenia na spotach :good:

6db56cd9ae54a67dmed.jpg

Opublikowano

Siemka z rana :decayed: I co forum znowu zamarlo :polew:

Opublikowano

Pojawienie się na spocie wyczerpała obecnych a tym, których nie było, wstyd się odezwać :naughty:

:bry:

Opublikowano

Co racja to racja :decayed: a swoja drogą to środowego spota teraz odpuszczamy czy robimy?

Opublikowano

Ja jestem chętny :dance:

Opublikowano

Majki... cos czuje ze ten czerwony by nas objechal.. ;(

Opublikowano

Zgodnie z informacjami znalezionymi w necie ten Malar ma silnik Corrado G 60 ponad 300 ps przy 580 kg masy, 0-200km/h w 8.5s :blink:

http://www.simon.cstnet.pl/z1krzys.html

Opublikowano

ja chora w domu siedze ;( także w środe na spocie napewno sie nie widzimy. Przynajmniej do pracy nie musiałam iść :> a wczoraj w Auchan kupiłam te takie srebrne nakładki progowe za 50gr/szt. heheh. Naszczęście bezżadnych zbednych napisów typu tuning, racing itp.

Opublikowano

Generalnie na tym forum panuje opinia, że do Audi wszystkomusi być oryginalne, a chromom na metry, doklejanym znaczkom, brewkom, diodom w zderzaku i podobnym wynalazkom mówi się NIE! :thumbdown:

Ważne jednak, że Tobie się to podoba :good:

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 11:33_________________________________________________Ciekawa stronka:

http://zima.zdw-bydgoszcz.pl/

Opublikowano

Spoko, spoko. Ja tez nie jestem za kupowaniem tony tego typu hmm "gadżetów". Wiochy nie będzie. Jak je założe to sami ocenicie czy sie nadaja czy nie :naughty:

Przy okazji rozmowy o wynalazkach: strzele fotke Peugeota mojego sasiada, który KIEDYś

był fajny. Koleś załozyl chyba wszystkie dostepne chromy jakie znalazł, nawet na progi :sick3:

Opublikowano

siema.nie potrzebuje ktoś zmieniarki cd philips(8 x CD)?? oddam za free.nie wiem nawet czy działa bo nigdy nie miałem podłączonej.jedyne co musisz zrobić to sam ją sobie wymontować z mojego autka.jak co to w środę będę na pewno,chyba że komuś się pali to jestem w domu cały czas...gg 10857141 lub 6620348.pozdro

Opublikowano
Generalnie na tym forum panuje opinia, że do Audi wszystkomusi być oryginalne, a chromom na metry, doklejanym znaczkom, brewkom, diodom w zderzaku i podobnym wynalazkom mówi się NIE! thumbdown

Ja lubię oryginalne części, ale przyjaciele z Audi nie byli na tyle rozgarnięci aby założyć niebieskie podświetlanie blach z tyłu i oczywiście wykonanego z czystego srebra, (dodam: w hucie pod Inglstadt) napisu BINEK. Ciekaw jestem czy obniżyłeś furę na oryginalnych sprężynach audi, i czy masz oryginalny płyn do spryskiwania szyb również z logiem audi :P Pozdro ekipa A4

Opublikowano

Ciekaw jestem czy obniżyłeś furę na oryginalnych sprężynach audi, i czy masz oryginalny płyn do spryskiwania szyb również z logiem audi :P Pozdro ekipa A4

Dlaczego do mnie pijesz? :bicz:

Opisywalem tylko sytuację panującą na forum. Zobacz jak potraktowali kolegę grzechu-s4 za emblematy S4 na swojej furce.

Ważne jest, że właścicielowi auta podobają się graty które zakłada.

Następnym razem wczytaj się dokładniej w wypowiedź :foch:

Opublikowano

hehe a no pojechali po mnie :decayed:...ale co tam...to mi ma się auto podobać :good:

Opublikowano

heh Biniu udalo Ci sie Renia z rownowagi wyprowadzic a to nie latwa sztuka raczej :tongue4: Po mnie tez pojechali jak swoja pookazałem...Ale co tam szczerze to mnie to wa.. :decayed: A ja dzis po mału ogarniam obudowe :kox: