Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja dziś po mieście jeździłem Mondeo bo A3 nie mogłem wyjechać z garażu i nie przekraczałem 40 km/h... oby jutro padało mniej albo najlepiej wcale..

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W centrum straz pozarna pomaga haha odsniezarki nie beda jezdzily poki nie przzestanie padac no debile noo

Opublikowano

kurw* oni są normalnie popier******. a później będą gadali, że wypadki są bo ludzie nieostrożnie jeżdżą. masakra

Opublikowano

A ja widziałem w Bydgoszczy jak polewaczka polewała ul. Fordońską, bo za dużo soli było na drodze :kwasny:

Opublikowano

hehe i szklanka bedzie :naughty: jutro jade fordonska na egzamin :(

Opublikowano

moja kolezanka twado jezdzi na letnich oponach z okola do WSB- czyli kawalek ma. Ja bym sie napewno nie wybrala w taka pogode...

Opublikowano

ja na zimówkach się orałem dziś jechać... a jak corsa, która jechała przede mną nie mogła ruszyć spod świateł to zacząłem podejrzewać, że miała letnie... nie mówiąc o panach z mercedesów klasy c (taxi) którzy ślizgali się jak głupi

Opublikowano

Jest fun :D Najciekawsze, że cały cza sypie. I jeszcze ten wiatr. Dzisiaj jak poszedłem do garażu to na drzwiach się prawie metrowa zaspa usypała... Strach pomyśleć co będzie rano!

Opublikowano

JA dzisiaj jezdzilem caly dzien moja :a4fan: na letnich oponkach :kox: i powiem wam ze kozak :tongue4: jutro rano na Wsg na uczelnie mykam to bedzie wyczyn :kox: a na podworko do mnie niemoglem wjechac bo tak zasypane ze szok prawiem cale kola wpadły w zaspe :polew: Rano bedzie wyczyn wyjechać :polew:

Opublikowano

a ja z checia kupie oponke pirelli winter 190 bo ostatni jedna pocialem w drobny mak :kw :kwasny:asny: i teraz na zapasie auto mi sie troche slizga....

Opublikowano

ja na letnich non top i nawet nie zamierzam na zimówki zmieniać :gwizdanie: wlaśnie zaraz wyjeżdżam, jadę rundkę po Toruniu zrobić :good: pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

Powodzenia majki... moze torun odsniezaja bo bydgoszcz ani c**ja o tym mysli... :angry: na szwederowie straz wyciaga ludzi ktorzy z parkingu nie moga wyjechac pod blokiem zasypalo ich rowno... Ja dzis tez bylem wyciagany....[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 10:51_________________________________________________to cos dzis robimy na wielka orkiestre czy nie??

Opublikowano

no ja jeszcze nie wiem ale stoję w takim miejscu ze raczej obędzie się bez wyciągania :gwizdanie: ale przez okno w domku patrzę i drogi są białe nie długo się przekonam :good: pozdrowionka

Opublikowano

a tak rano było przed garażem

943687a92c548199med.jpg

próba dostania się do garażu, nie obyło się bez odśnieżania

7bcafd1c34366fc0med.jpg

a tak wyglądała droga do sklepu

2c60cd06f06f286fmed.jpg

a tak wyglądała część dalsza..

0e79d9a0690f036fmed.jpg

ogólnie masakra, samochód obniżony więc częściowo też odśnieżałem drogę :gwizdanie:

Opublikowano

ja bez obnizania dzisiaj robilem za odsniezarke [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 13:53_________________________________________________dobra spadam na sanki :naughty:

Opublikowano

hehe :polew: dobnrze jest to na kulig jedziem

Opublikowano

ja dzisiaj o 5.30 rano jechałem z fordonu do "kabla" i 3 razy w zaspie zaryłem,szybkie odkopanie i jakoś dojechałem.jeszcze rano deszcz padał :kwasny: i na szybach lód miałem.a opony mam letnie :good:

Opublikowano

Klubowy kulig? Majki przyjedź do Bydgoszczy i nas pociągniesz swoimi kucami ;)

Opublikowano

każdy by chciał mam dużo zgłoszeń :> pozdrawiam

po toruniu troszkę pojeździłem tragedii ni ma to ludzie bardziej panikują :gwizdanie:

moja zasada się sprawdza ,,jeździć to trza umieć" :good:

Opublikowano

my bylismy na starym rynku i lipa nie bylo sceny- bydgoszcz dala du.... . :(