Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

my bylismy na starym rynku i lipa nie bylo sceny- bydgoszcz dala du.... . :(

Przeniesli na hale astorii

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tam nie mam żadnego problemu, mam zimówki i jadę jak przecinak, w zaspy nie wjeżdżam bo "jeździć to trza umieć" jak mówi Mike Tyson z Torunia. Co do środowego spotu Złowiejskiego to tak wygląda miejscówka:

2130_187.jpg&maxw=340

Opublikowano

jest tam jakies oswietlenie?

Opublikowano

no dziś o wiele lepiej niż wczoraj... tylko kur.. 3 godziny odśnieżania... ale z garażu nie bata nie dam rady wyjechać - na podjeździe sam lód się zrobił :/

Opublikowano

Jedrek soli troche albo wrzatek;p

Opublikowano

Ja dzisiaj nie miałem jak od siebie z ulicy wyjechać, bo inteligentni sąsiedzi zamiast wrzucać śnieg pod płot, albo na kawałki zieleni wszystko spychają na środek drogi ;/ Nie ma co, są dość rozgarnięci...

Opublikowano

spoko panowie ja się jakoś dziś wybiłem z parkingu nawet przypadkowy przechodzień mi pomagał :polew: a potem wystrzeliłem jak procy :good:

Opublikowano

była potem sól :P ale wziąłem inny samochód i tak jakoś już nie musiałem wyjeżdżać ;P

Opublikowano

ja troszke poslizgalem sie na kauflandzie u gory;d[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 22:41_________________________________________________tesco NAM zamkneli :confused4: dach sie wali :polew:

Opublikowano

właśnie w panoramie słyszałem... podobno 5krotnie za dużo śniegu :D

Opublikowano

nie miał kto tesco odśnieżyc??? dziadostwo nie będę już tam jeździł chyba :mysli: nawet w tv mówili ze pięciokrotnie warstwa śniegu przekroczyła stan dopuszczalny nie dziwie się teraz że tam pracownicy mówią że niewolnictwo panuje :gwizdanie: bez komentarza :cool1: p[ozdrawiam

Opublikowano

Niestety firma wynajęta do odśnieżenia dachu nie pzryjechała. Nie ma to jak odpowiedzialność :dziura:

Opublikowano

a później się ludzie dziwią, że dachy w marketach/halach sportowych się zawalają... :thumbdown::wallbash:

Opublikowano

Witam całą ekipe :decayed: Ja własnie przyjechałem z Łodzi i nie sa takie tragiczne drogi...A Bydgoszcz i Torun w porównaniu do Łodzi to bajka :hi:

Opublikowano

Witam całą ekipe :decayed: Ja własnie przyjechałem z Łodzi i nie sa takie tragiczne drogi...A Bydgoszcz i Torun w porównaniu do Łodzi to bajka :hi:

mam nadzieję że d*py nie dałeś tam w łodzi, żeby nie gadali że jakiś na CBY jechał jak stary dziadek :polew: pozdrawiam :hi:

Opublikowano

hehe no ba to jest POLSKA :gwizdanie:

Opublikowano

moi rodzice wczoraj do Niemiec pomykali to mówili, że w Niemczech autostrady tak samo ciulowo odśnieżone jak u nas i ojca tylko :quattro: ratowało :P

Opublikowano

przyjdzie odwilz to beda powodzie... :gwizdanie:

Opublikowano

...a śnieg ciągle pada :gwizdanie:

Opublikowano

Witam. :) Pozwolicie, że troszkę sobie nasłodzę? :) Dzisiaj wracałem po 20.00 z Bydgoszczy i masakra. Najgorsze wyprzedzanie, ponieważ na środku drogi była gruba, luźna warstwa śniegu i raz mnie ostro zarzuciło, ale kilka szybkich kontr i udało się. Ośki nawet nie podejmowały próby wyprzedzania i musieli jechać sznureczkiem za zawalidrogami, jednak na taką pogodę to tylko :quattro: Pozdrawiam :)