Opublikowano 20 Stycznia 201016 l Cyknijcie jakies foto to przy okazji zerknę jak było no cyknijcie, starszyzna w mojej i Renia osobie niestety nie zaszczyci was swoja obecnością więc fotki poogladamy :gwizdanie: pozdrowionka! szkoda że nie można spotu online zrobić
Opublikowano 20 Stycznia 201016 l Jak zwykle spoko Zdjęć niestety nie będzie, bo wyłączyli światło i komórki nie domagały ;P
Opublikowano 20 Stycznia 201016 l http://www.autokrata.pl/artykul/samobjstwo-w-audi-7811 życzę powodzenia
Opublikowano 20 Stycznia 201016 l no a ja podjechalem troche po 20 i juz nikogo nie bylo... stala honda i ople ostatnio mam straszny zapierdal w robocie i wlasnie z niej wracalem... to mowie podjade ogolnie to ślizgawica maxxxx.... az sie wkurwilem i musialem asr wylaczyc na chwile zeby sie zagotowało pod kołami....
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l Hondziarze jak zwykle zjechali się wokół nas Musiałeś się spóźnić dosłownie chwilę, bo ja wyjeżdżałem chwilę po 20, a Rafi i Dropsone jeszcze lampy sprawdzali ;P
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l co tam panowie na spocie newmam że się spóźnił to już wiemy kto był? szkoda że fotek nie ogarnęliście zawsze trzeba interweniować, ja nie wiem, Rafi, Dropson był i bez fotek :gwizdanie: pozdrowionka
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l Słuchajcie, co byście powiedzieli na przełożenie terminu spotów na niedzielę wieczór?
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l Słuchajcie, co byście powiedzieli na przełożenie terminu spotów na niedzielę wieczór? jest to do rozważenia skąd taki pomysł?
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l mi bardziej by to pasowało ... ostatnio spoty niedzielne obfitowały w dużą frekwencje _________________________________________________________________________________ Z tego co reniu mówił to w srody zajmuje sie dzieckiem , bo żona w pracy
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l Majki... Ano stąd, że moja żona w poniedziałki i środy ma zajęcia do godziny 20, co automatycznie eliminuje mnie z możliwości uczestniczenia w środowych spotach
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l Majki... Ano stąd, że moja żona w poniedziałki i środy ma zajęcia do godziny 20, co automatycznie eliminuje mnie z możliwości uczestniczenia w środowych spotach myślę że nie powinno być problemu, po to tu jesteśmy i nie raz na forum różne sprawy się ustalało ogólnie jestem za...
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN DLA NASZEGO KOLEGI O PSEUDONIMIE PETARA, SKŁADA ZARZĄD REGIONALNY KLUBU AUDI A4 POLSKA POZDRAWIAM