Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja proponuję do Poznania wcześniej wyruszyć. Moim zdaniem jak już jedziemy, to moglibyśmy trochę czasu tam spędzić, a nie wskoczyć na spot i wracać...

ja tam jadę i wracam :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak termin spotu w Poznaniu to 25.04.2010...we WLKP spoty odbywaja sie o 16 wiec okolo 14 bysmy musieli ruszac ...

nawet ja bym proponował te 30 min szybciej :cool1:

Opublikowano

Wszystko do ustalenia ;P

Opublikowano

Ja jadę na spota a nie na zwiedzanie koziołków :kox: Jeśli się komuś zachce, to może zagospodarować sobie czas po części oficjalnej :naughty:

Opublikowano

juz czytałem że koledzy z wlkp chca na spota 25tego przyjechać tramwajami i autobusami :naughty: nie bójcie się , dobrze bede reprezentować nasze woj. A jak by co grzechu ma pakowny bagażnik :decayed:

Opublikowano

dzieki za spota!! fotki kozak :good:

Opublikowano

Chyba pijesz to samo co Nowek :polew:;)

Opublikowano

najgorsze że miałem jechać klime zrobić a nie jestem w %-owym stanie :confused4:

Opublikowano

hmm obstawiam Borygo

Opublikowano

Klima nie ucieknie... wylecz się do końca ;)

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

siemasz Artur :hi:

Opublikowano
:bry: :bry: No panowie wróciłem w nocy :cool1: Nowek wyleciał i co żeście narobili z tym krajem ;(.Spotkałem kilka fajnych rs6 rs4 a4 no i podstawa V8 jak to ryczy bajka...Norwedzy maja świra na punkcie odnawiania starych furek Amerykańskie szczególnie .Foto dodam później...
Opublikowano

Nowek szykuj sie na Poznan :)

Opublikowano

Nowek szykuj sie na Poznan :)

Nowek wczoraj ominelo Cie ważne zdanie na spocie-"jedziemy równo,spokojnie bez szaleństw" :cool1:
Opublikowano

Puki co się ciesze ze wogole udało mi się wrócić..Od piątku były %% wczoraj na dmuchaniu miałem 2.3 promila ok godz 3 w nocy.Lecze ssie panowie wiec do poznania raczej uderzę

Opublikowano

wie ktoś ile biora za samo nabicie klimy?? nie chce mi sie tam dzwonić 2 raz :przebiegly:

Opublikowano

Grzechu jak będziesz nabijać, zapytaj o odgrzybienie i przegląd też. Chce kompleksowo sprawę załatwić bo z klimą jeszcze nic w autku nie robiłem, a nie wiadomo kiedy ostatnio taki przeszła audica...

Opublikowano

Grzechu jak będziesz nabijać, zapytaj o odgrzybienie i przegląd też. Chce kompleksowo sprawę załatwić bo z klimą jeszcze nic w autku nie robiłem, a nie wiadomo kiedy ostatnio taki przeszła audica...

wiem że 230zł full zestaw a 190zł bez filtra[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 12:01_________________________________________________na Toruńskiej 300
Opublikowano

Ostatnio była promocja na fordońskiej u krakowskiego chyba za 100 napełniali i odgrzybiali.