Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś się wymyśli :naughty:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo w a4 pompa wody chodzi na osobnym pasku a nie na rozrzadzie ale moge sie mylic... :gwizdanie:

Opublikowano

Petara a Ty smigasz do Poznania ??

Opublikowano

Niestety nie dam rady...Pierwszy powód to zjazd na uczelnii na którym musze byc a drugi to taki ze musze jakos sie z tej uczelnii zerwac zeby dotrzec na ślub i weselicho kuzynki :gwizdanie:

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo w a4 pompa wody chodzi na osobnym pasku a nie na rozrzadzie ale moge sie mylic... :gwizdanie:

A AFN tak jest chyba, a w pozostałych silnikach nie wiem.
Opublikowano

w Google znalazłem że w AHU pompa wody śmiga na pasku klinowym...tzn że rozrządu nie trzeba wywalać???[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:59_________________________________________________żeby nie smiecić to tu piszcie na temat pompy

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahu_wymiana_pompy_wody-t129532.0.html

Opublikowano

Grzechu mam nadzieje ze do wypadu na Poznan ogarniesz ta pompe :confused4:

Opublikowano

Grzechu mam nadzieje ze do wypadu na Poznan ogarniesz ta pompe :confused4:

ogólnie to jeźdze na niej normalnie...tylko że słychać jak szlifuje i wk***ia mnie to
Opublikowano

dzieki chlopaki za zyczenia... sorry ze dopiero teraz ale nie wchodzilem na neta w ogole

Najlepszego dla Jedrka oczywiscie.. chcialem Ci wyslac smsa w sobote ale jakims cudem nie mam Twojego nr tel. a zapisywalem przeciez... no nic...

jeszcze raz wszystkiego najlepszego

Co do slubu w Toronto bo bylo przednio. super limuzyna i ogolnie caly przejazd mi sie podobal :)

Opublikowano

Wybiera się ktoś z Was na majówkę BMW do Torunia 1.05??

Opublikowano

Wybiera się ktoś z Was na majówkę BMW do Torunia 1.05??

BMW :sick3: (uznaje jedynie e38 :tongue4:)[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 15:13_________________________________________________my 1 maja to jedziemy do koronowa
Opublikowano

Bety są fajne :kox: Na przykład 530D po wizycie na Mineralnej :gwizdanie:

http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=46

Opublikowano

Panowie przypominam że w Niedziele jedziemy do Poznania. Musi być dobra mobilizacja już miesiąc temy rozmawialiśmy na temat wyjazdu dużo ludzi się pisało a teraz im bliżej wyjazdu tym mniej chętnych.

Czy się mylę?????? :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Marek spokojnie :decayed: damy rade !

Opublikowano

Panowie przypominam że w Niedziele jedziemy do Poznania. Musi być dobra mobilizacja już miesiąc temy rozmawialiśmy na temat wyjazdu dużo ludzi się pisało a teraz im bliżej wyjazdu tym mniej chętnych.

Czy się mylę?????? :gwizdanie: :gwizdanie:

wazne że my tam będziemy, a reszta jak nie może albo nie chce to trudno

my będziemy się świetnie bawić :kox:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 19:08_________________________________________________ubolewam jedynie że nie mamy flagi klubowej ;(...bo jednak przejazd kolumny z flagą prezentuje się o niebo lepiej

Opublikowano

Ja nie wiem czy będę :naughty: Przez te odwołane loty małe problemy...

Opublikowano

ubolewam jedynie że nie mamy flagi klubowej ;(...bo jednak przejazd kolumny z flagą prezentuje się o niebo lepiej

Na letni spot ogólnopolski coś sobie załatwimy :decayed:

Opublikowano
:kox: :kox: :kox: wiem że Wam to lata ale i tak się pochwale....ściągneły mi się teledyski (28 sztuk) 2Pac-a tłumaczone z napisami pl :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

:naughty:

spacerowałem godzine temu po Tatrzańskim i widziałem miętuska twojego Grzechu :wink4: Jak zwykle wypucowana i zgrabna ta lafirynda :tongue4:

No i Tomka dziś widziałem ... odziwo sam jechał z dwoma rowerami :decayed:

Opublikowano

:naughty:

spacerowałem godzine temu po Tatrzańskim i widziałem miętuska twojego Grzechu :wink4: Jak zwykle wypucowana i zgrabna ta lafirynda :tongue4:

teraz to już brudną widziałeś bo w sobote byłem na myjni...a to już jednak 2 dni mineły :cool1:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 20:34_________________________________________________młodzi jesteście to wam pokaże jak czysty samochód wygląda :polew:

378e70f12bdc0bd7med.jpg

f4f69d3130cf1e94med.jpg

8cbf2de0525b3953med.jpg

f3ddecb444e1eb7emed.jpg

913a8b7ba51fcf0emed.jpg

0ca117f96cc13663med.jpg