Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no pogratulowac tym co sie wstawili i szcun dla "goniacego" peleton Tomka :notworthy:

Kto nie byl niech zaluje :gwizdanie:

Hehe dzieki Artur :hi: dawałem ile mogłem takze wmiare się udało wy byliście w żninie a ja wyjeżdżałem z Bydzi, także ładny wyczyn był :polew: hehe no ale dałem rade :good:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pewnie ze dales rade bo byles 15 minut po nas :gwizdanie: (mielismy 15minutowy postoj) czyli szles jak przeciag :good:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 23:14_________________________________________________Siucek zaluj bo jest czego :gwizdanie:

Opublikowano

Byście nie musieli żałować na przyszłość to od razu trzeba mówić kto jedzie itp a nie...Tomek szacunek zebrał się w sobie uruchomi NOS i był zaraz.Zresztą spokojnie było w jedna stronę tak jak mówiliśmy

Opublikowano

nie no droga :good: bez wariactwa ...jak wraclem spowrotem to troche poszalalem bo pies od 10 rana siedzial w domu sam...no ale 20:00 wstawilem sie w domku wiec wytrzymal 10 godzin :evil:

Opublikowano

dzięki za reprezentowanie nas(nieobecnych) w WLKP :notworthy:

Opublikowano

Byście nie musieli żałować na przyszłość to od razu trzeba mówić kto jedzie itp a nie...Tomek szacunek zebrał się w sobie uruchomi NOS i był zaraz.Zresztą spokojnie było w jedna stronę tak jak mówiliśmy

Pamiętaj nowej że ja nie raz namawiałem wszystkich do wyjazdu. Nikt przecież nie chciał tragedii pod Smoleńskiem która pokrzyżowała rozgrywki piłkarskie w całej Polsce.

Opublikowano

Elo .... respect dla reprezentacji...

ja niestety za bardzo zabalowalem w sobote.... bylo GP a potem dwie walki ... i rano mnie nie bylo :wallbash:

Zdjecia klasa

Opublikowano

:hi:

Dzieńdobry

Opublikowano

Bry bry... widzę, że imprezka się udała, zresztą nie mogło być inaczej skoro fajna ekipa jechała w odwiedziny do równie fajnych gospodarzy :good:

Opublikowano

no a co tam z 1 czy 2 maja?? jedziemy na pas do koronowa czy jak??

Opublikowano

no a co tam z 1 czy 2 maja?? jedziemy na pas do koronowa czy jak??

no ja mysle ze cos w ten weekend wypali :evil: i bedzie grubsza ekipa :wallbash:

Opublikowano

jak tam, podjedli w Mc ;) ?

hmmm :mysli:

z mała przygodą na ulicy....

a tak ogólnie to CHŁOPAKI się nie najedli ;)

Opublikowano

A cuż to była za przygoda? :cool1:

Opublikowano

A cuż to była za przygoda? :cool1:

a Majki miał drobną przygodę z innym panem, ale skończyło sie tylko na kłótni ... i niestety przetartym, ale na szczęście nie mocno zderzakiem

Opublikowano

relingi zamówione :naughty:

Opublikowano

UuU no to bryka bedzie sie prezentować zacnie :good::decayed:

Opublikowano

Moze robimy dziś grilla :naughty:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 18:32_________________________________________________Kto jest chętny dziś coś wypić :gwizdanie:

Opublikowano

Nowek sekcja kuj-pom...odpoczywa po wypadzie do WLKP :polew: :polew: :polew: :polew: szczegolnnie Ci co nie byli

PS. Kom mi padl a ladowarka w pracy...troszke u rodzicow podladowalem :evil:

Opublikowano

Ty no bez jaj zapraszam na piwo!! :cool1:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 21:01_________________________________________________Wiem ze macie stare te głowy ale chyba jedno piwko nie zaszkodzi :polew: