Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co myślicie o przyciemnianiu piecowym?

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nigdy się nad tym nie zastanawiałem - ale jest to droższa metoda niż folia

Opublikowano
http://www.technicolor.pl/szyby.html[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 15:00_________________________________________________No fakt, droższa, ale możesz przyciemnić też przednie, poza tym, jak trochę poczytałam, to okazuje się, że szyba nie traci przepuszczalności światła poniżej 70 %. Od zewnątrz masz ciemne szyby, a od środka, tak jak byłyby w naturalnym kolorze. Poza tym mają jakieś tam właściwości fotochromatyczne, i takie tam inne bla, bla... Myślę, że przy kompleksowym przyciemnianiu można wyrwać jakiś rabacik...
Opublikowano

:good: zapytaj sie czy jak pojedziemy w dwa autka to bedzie znizka :gwizdanie:

Opublikowano

Od zewnątrz masz ciemne szyby, a od środka, tak jak byłyby w naturalnym kolorze

to u siebie też tak mam bo powiedziałem, że chcę ciemną folię ale żebym coś w nocy widział :) ja nie widzę różnicy od środka. ale na pewno piecowo fajniejsze mogą być :)

Opublikowano

czekajcie za mną :decayed:

Grzesiu , bryczka ładna ale to 125 koni : ( , przejechać sie zawsze można :decayed: ( ale te 125koni ;( )

Opublikowano

Na innej stronie znalazłem informację, że koszt przyciemnienia szyb w samochodach osobowych to wydatek 1000 - 1500 zł.

Opublikowano

Piecowe przyciemnianie wszystkich szyb w moim aucie 1300 zł, tyle tylko, że to koszt samych szyb. Trzeba dodać jeszcze wymontowanie i zamontowanie...[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 15:15_________________________________________________Sama nie dam rady wymontować w jakieś dziurze pod Zieloną Górą... a koszt takiej usługi to dodatkowe kilkaset złotych... jakbyśmy pojechali w kilka aut to wspólnymi siłami zapłacilibyśmy tylko za przyciemnianie, a resztę zrobilibyśmy sami, heh...[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 15:17_________________________________________________To kto jedzie???

Opublikowano

oj , z szybami to nie jest wcale tak łatwo , trzeba mieć jednak odpowiedni sprzęt do tego , wystarczy ze zle spasuje ci ktoś szybe w uszczelce i mogą już być z tego problemy :confused4:

Opublikowano

Jak ktoś ma fundusze, to bardzo dobre rozwiązanie, estetyczniej i bez problemów z mundurowymi :good:

Przyciemnienie tylko samego tyłu trochę zalatuje mi corsą przedstawiciela :decayed:

Opublikowano

czy ktoś znalazł inną firmę wykonującą piecowe przyciemnianie szyb z atestem niż Technicolor???

Słuchajcie, skoro jest tylko jedna taka firma w Polsce, to może warto otworzyć zakład i zrobić konkurencję??? Niezły pomysł na biznes, co???

Opublikowano

moj brat tu przyciemniaj szyby i mysle jak by sie pojechalo w kilka autek to koszt wszystkich szybek wyniosl by ok 500zl

http://www.folmar-bydgoszcz.pl/pliki/kontakt.html

Opublikowano

Przyciemnienie tylko samego tyłu trochę zalatuje mi corsą przedstawiciela :decayed:

Reniu szczerze mówiąc ja się nie czuję jak przedstawiciel w Corsie... mi się po prostu sam tył podoba i tyle.

Opublikowano

Rafi, ale to jest przyciemnianie folią, a nie piecowe...[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 15:27_________________________________________________Patrzę na moje konto w banku i widzę same zera...szkoda, że nie ma nic przed nimi... :confused4:

Opublikowano

Rafi, ale to jest przyciemnianie folią, a nie piecowe...

wiem ale duzo tansze :gwizdanie:

Opublikowano

oj , z szybami to nie jest wcale tak łatwo , trzeba mieć jednak odpowiedni sprzęt do tego , wystarczy ze zle spasuje ci ktoś szybe w uszczelce i mogą już być z tego problemy :confused4:

No fakt, ale za pierwszym razem się nie uda, ale za drugim już tak.. w końcu jakoś się trzeba nauczyć. Jak samemu się nie spróbuje to się człowiek nie nauczy...

Opublikowano

i tak masz Zuza znajomosci w policji wiec przod tez mozesz sobie sciemnic bez konsekwencji a tak na powaznie to sa folie tak jak mowil Jedrzej ze z zewnatrz nic nie widac a od srodka jest dobra widocznosc. zawsze mozna podjechac i przylozy kilka probek do szyby zeby ocenic ktora najlepiej pasuje

Opublikowano

jak coś to na następnym spocie wsiądziesz do mnie i przekonasz się, że wszystko widać :hi:

Opublikowano

Reniu szczerze mówiąc ja się nie czuję jak przedstawiciel w Corsie... mi się po prostu sam tył podoba i tyle.

Oczywiście, że nie ;) Nie bierz tego do siebie ;)

Każdy robi auto tak by jemu się podobało, prawda? Ja uznaję przyciemnienie wszystkich szyb lub pozostawienie ich w oryginale.