Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reniu ja już po wymianach jestem(rozrząd,paski,napinacz,olej,filtry i odgrzybianie klimy).Troszkę kasy poszło,ale trzeba było to zrobić i mieć spok.

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moja dziąłka zalana na jakieś 80 cm :kwasny: Ogólnie to wszędzie na ulicach korki.

Opublikowano

Reniu ja już po wymianach jestem(rozrząd,paski,napinacz,olej,filtry i odgrzybianie klimy).Troszkę kasy poszło,ale trzeba było to zrobić i mieć spok.

Pewnie bo "jak dbasz, tak masz" ;)

Opublikowano

cześć Tomek :hi:

Najgorzej wygląda 80tka w strone torunia , w czarnowie woda juz podeszla podobno az pod droge

Opublikowano

Paweł wstępnie już umówiłem się z Drobsone pod koniec maja,bo dopiero będzie w Toruniu.Wytrzymam :evil: Chyba że ktoś u Was mi zrobi,zawsze mogę podjechać.

Opublikowano

Reniu też mi uciekał płyn chłodniczy opanujesz to sam :) Jest proszek teflonowy ze srebrem nie pamiętam jakie koszta wsypujesz do zbiorniczka i sprawa załatwiona :gwizdanie:

Opublikowano

Ta i później masz wszystko zalepione wewnątrz :thumbdown: Zrobię to jak sztuka nakazuje bez czarowania ;)

Opublikowano

Witam panowie kto sie spodziewa lub ma male dziecko mam super OKAZJE towar za dos rozsadne pieniadze i najwyzszej jakosci.PHILIPS AVENT produkt jest to torba z wyposazeniem kompletna 7 butelek 3 to 260ml. 4 butelki to 150 ml.Torba zawiera jeszcze 2 smoczki Avent 2 termo izolatory do butelek na podroz( super sprawa na wypad nad wode lub dluzsza podroz autem na mleko lub herbatke dla dziecka). I okola 50 szt szamponow i kremow dla dziecka wszystko renomowanej firmy AVENT I to wszystko zapakowane w bardzo Elegancka specjalna torbe tez produkt AVENTU na roznego rodzaju podroze i wycieczki bardzo pzydatna z wieloma specjalnymi przegrotkami na butelki i pieluszki czyste i te zuzyte.Dla zainteresowanych prosze o kontakt na GG lub bezposrednio na forum o odp.

Cena jaka chcialbym dostac 150 zl.i odbior osobisty mieszkam w Labiszynie kolo Bydgoszczy,jest to polowa ceny sklepowej gdyz jedna butelka AVENTU w sklepie czy markecie to koszt od 19 zl do 28zl a nie licze juz torby i termo izolatorow.

Jak mi ktos poda link do stronki aukcje kuj-pom i wytlumaczy jak wstawic zdjecie bezposrednio na strone to to uczynie tak to fotke przesle na maila.

czekam na PW lub GG na powazne propozycje.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b024e227669aca0.html

A to przykladowy link do strony gdzie sa spzedawane takie i podobne produkty i jaka cena.

http://www.allegro.pl/item1021070374_avent_zestaw_businesswoman_laktator_20_czesci.html

Opublikowano
Opublikowano

:bry:

jak mija dzionek?

Opublikowano

kierownik coś dla Ciebie

http://moto.wp.pl/kat,45754,title,Samochody-po-powodzi,wid,12291378,wiadomosc.html

....."Przede wszystkim tapicerka powinna nosić normalne ślady używania - jeśli jest zbyt czysta i pachnąca, może być to podejrzane. Dywaniki również nie powinny być nowiutkie. Brud powinien być też w różnych zakamarkach pod maską. Jeżeli wszystko jest wypucowane jakby samochód wyjechał z fabryki, to powinno wzbudzić naszą czujność. Wtedy warto wybrać się do mechanika by dokładnie przejrzał auto".....

Opublikowano

:hi:

jedrzej , a całkiem niezle :gwizdanie: :przebiegly:[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 12:00_________________________________________________Aśka dzieki , ale nie skorzystam z oferty samochodów popowodziowych :decayed:

Opublikowano

Już pisałem w Twoim wątku ale się powtórzę... jest dobrze :good:

Opublikowano

jakie ładne felgi :P ale w piątek na TRN jeszcze ich nie było, dobrze pamiętam?

Opublikowano

jakie ładne felgi :P ale w piątek na TRN jeszcze ich nie było, dobrze pamiętam?

dzisiejsze sa :gwizdanie: teraz w piatek byles?
Opublikowano

tak, nawet stałem naprzeciwko Ciebie pod aulą... tylko nie byłem Audi lecz niebieską Mazdą MX-5