Artur82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Tomiczka juz nie zyjesz... mam nadzije ze jestes dzis wypoczety bo po pracy na bank nie bedziesz [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 12:26_________________________________________________dobra ja ruszam do pracy
tomiczka Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Tomiczka juz nie zyjesz... mam nadzije ze jestes dzis wypoczety bo po pracy na bank nie bedziesz A'propos pracy. Właśnie dzisiaj myślałem, żeby wziąć wolne. Teraz już jestem tego pewien. Daj znać jak Ci przejdzie, to wrócę z urlopu
tomiczka Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 buehehe.. dobre.. Arturos Groźny III Żeby tylko.... w ludzkim ciele
Newman Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 padła koncepcja żeby wyjątkowo przełożyć spota na sobote... z różnych względów... jak sie na to zapatrujecie?
Reniu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mi by w sumie pasowało, ale o jakiejś normalnej porze, by wieczór był wolny
karolusss Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ja raczej w ten weekend wogole odpadam ale nie mowie jeszcze ostatniego slowa :gwizdanie:
Kierownik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Tomiczka ... w tym tygodniu przypada na Bydgoszcz Kolejny mod już na aucie . Mały , ale ciszy oczy jak cholera
rafi_a4 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 padła koncepcja żeby wyjątkowo przełożyć spota na sobote... z różnych względów... jak sie na to zapatrujecie? mi by tez pasilo bo w niedziele do pracy
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 myjnia zaliczona dentysta też mi sobota pasuje ale po 16 bo do 14 pracuje ps musze tego grilla wypucować bo resztki jedzenia na nim się walają
Kierownik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zrobiłem symetryczne przeciwmgielne , ale juz myśle nad zastąpieniem ich miejscami ze Stopem
Artur82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 mi sobota tez pasi ale po 17 bo wczesniej w szkole jestem [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 14:53_________________________________________________aha i Tomiczka dotarl do pracy
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 właśnie listonosz przyniósł wosk do autka wtajemniczeni wiedzą o jaki wosk biega
Newman Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 właśnie listonosz przyniósł wosk do autka wtajemniczeni wiedzą o jaki wosk biega :polew: :nabijasie: zgaduje
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 nie zgadłeś ( ) taki wosk dostałem http://www.turtlewax.com.pl/sklep/turtle-wax-ice-syntetyczny-wosk-w-plynie-nakladanie-nawet-w-pelnym-sloncu-nowoSC-p-189.html
jedrekx Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 mi sobota też pasuje, ale dopiero godziny od 16 bo wcześniej mam egzaminy :/
hbd Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Czołem moi drodzy. Niestety nie będę od teraz na przyjeżdżał na spoty, bo właściwie w każdy weekend jestem poza Bydgoszczą. Jakby jednak udało się w któryś weekend zostać na miejscy, to oczywiście się stawię pozdro dla całej ekipy
Rekomendowane odpowiedzi