Reniu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nie myśli... tylko drapie się po brodzie
dzejk Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Sorry chłopaki ,że zawracam głowę ale znacie może to autko ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13468627
karolusss Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Sorry chłopaki ,że zawracam głowę ale znacie może to autko ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13468627 to tylko nasz prezes moze cos o tym wiedziec (czyt. majki77)
Newman Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie myśli... tylko drapie się po brodzie :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:
rafi_a4 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 a jak sprawa bedzie wygladala z toruniem? kiedy i o ktorej ? no i czy robimy tam grilla
tomiczka Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 :hi: :bry: :read: :kawa: :pali: :gwizdanie: :decayed: Witam serdecznie, w słoneczny poranek. To dla Renia, bo wczorajsze podsumowanie jakoś słabo wypadło
Reniu Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie myśli... tylko drapie się po brodzie :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: Ja już nie wiem co się z tym Darkiem dzieje... najpierw sam drapie się po brodzie, teraz chce mnie tym kijaszkiem podrapać Dzieńdoberek
tomiczka Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ale Grzechu gurban6, przygotował się do sobotniego spotkania. Nawet komorę silnika "wypolerował"!!! http://www.a4-klub.pl/smf/odp_all_b5_mycie_silnika-t138083.0.html;topicseen
tomiczka Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Cholerka. Jak ja Wam zazdroszczę tego zacięcia w dbaniu o autka. Kiedyś pucowałem co tydzień, a teraz....... Moje plany na weekend, to wytrzepać dywaniki z półcentymetrowej warstwy piachu
Kierownik Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 O kurde , ale się świeci Gurban chyba samochód na sprzedaż ?
gurban6 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dzięki za pochwały Jakoś mnie tak ostatnio naszło na czyszczenie .Wczoraj Majki widział na żywo komorę silnika.Chyba Mu się podobała.Autka nie sprzedaje ,może kiedyś ale też będzie dalej [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 09:44_________________________________________________ Cholerka. Jak ja Wam zazdroszczę tego zacięcia w dbaniu o autka. Kiedyś pucowałem co tydzień, a teraz....... Moje plany na weekend, to wytrzepać dywaniki z półcentymetrowej warstwy piachu Przyjedż do mojego garażu to pomogę posprzatać za drobną opłatą czytaj
gurban6 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ps. Grzegorz szacun za silniczek Karol dzięki.Ty masz u mnie wielki szacun za Twoje wędzonki . Jak już pisałem to 10 lat w tym wędzeniu przepracowałem.Mimo że Twoich nie jadłem ale na zdjęciach wyglądają superancko
tomiczka Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 09:44_________________________________________________ Przyjedż do mojego garażu to pomogę posprzatać za drobną opłatą czytaj Grzesiu, wakacje tuż, tuż, a moja córcia będzie się na działce nudziła. a do tego, zawsze parę groszy jest jej potrzebne. Myślę, że da się namówić, na jakże przyjemną formę relaksu i zarobku jednocześnie A Tobie mogę piwo postawić, bez uwijania się przy moim
nowekbdg Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Osiagnolem to tym ze wiem ile maja moje glosniki mocy
Rekomendowane odpowiedzi