Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

olać żużel...tylko piłka i Zawisza.jpg[br]

a co to jest Zawisza ???? to ten klub ktory nie moze sie wydostać od pół wieku z 5 ligi ??? :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:

to ten klub który walczy o 1 lige....i leje w każdych derbach Elane :cool1:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ej no co tu taka lipa? Telenowela bez zwrotu akcji, ludzie porozchodzili się do pracy... no ale zaraz kibole zaczną się trzaskać... :evil::kox:

Opublikowano

Ej no co tu taka lipa? Telenowela bez zwrotu akcji, ludzie porozchodzili się do pracy... no ale zaraz kibole zaczną się trzaskać... :evil::kox:

:polew: :polew: :polew: Reniu ja jestem w pracy ale trzymam reke na pulsie :wink4:

A telnowela jest w trakcie pisania scenariusza :cool1:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 09:33_________________________________________________Nowek sie do mnie odezwal i adres Moskalowi wyslal :notworthy:

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim... dzisiaj w telenoweli Zuza zastanawia się, czy Artur odczytał wysłanego posta... widzowie w dalszym ciągu nie wiedzą co w nim było... c.d.n. :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim... dzisiaj w telenoweli Zuza zastanawia się, czy Artur odczytał wysłanego posta... widzowie w dalszym ciągu nie wiedzą co w nim było... c.d.n. :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

nie trzymaj ich w niepewnosci :wink4:

Opublikowano

Artur, ty :mysli:

w sobotę, taka pogoda w pracy, na takim stanowisku :polew: nieeeeeeeeeeee[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 10:13_________________________________________________

a co to jest Zawisza ???? to ten klub ktory nie moze sie wydostać od pół wieku z 5 ligi ??? :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:

:mysli:

aaaaaaaaaaa, to Zawisza jeszcze gra???

ja tak sie nie interesuję piłką :tongue4: myslałem że nie ma juz zawiszy skoro od pół wieku nie może sie wydostać z tej :mysli: hmm, yyyyy jak to było aaa 5 ligi :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tak Majki ktos musi nadzor prowadzic...a ile pracy mam :evil: :evil: :evil:

Prowadze nadzor w pracy i na forum z doskoku :wink4:

Opublikowano

w sobotę, taka pogoda w pracy, na takim stanowisku :polew: nieeeeeeeeeeee[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 10:13_________________________________________________

ja tak sie nie interesuję piłką :tongue4: myslałem że nie ma juz zawiszy skoro od pół wieku nie może sie wydostać z tej :mysli: hmm, yyyyy jak to było aaa 5 ligi :polew: :polew: :polew:

nie wkur**j mnie :tongue4:

lepiej czekaj na tel jak flaka złapie :evil:

Opublikowano

Majki a gdzie śmigasz nad wodę? Pytam z czystej kobiecej ciekawości :chytry:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 10:20_________________________________________________Będziesz leciał przez Ino, like always???

Opublikowano

W derbach na żużlu też przypominam że Bydgoszcz sprała wam dupsko

4 lipca zapowiada sie ciekawie :>

:hi:

Opublikowano

nie wkur**j mnie :tongue4:

lepiej czekaj na tel jak flaka złapie :evil:

czekac to ja moge :polew:

nie fikaj bo nastepnym razem na plecach będziesz z kółkiem za***rdalał :tongue4::nabijasie:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

dobra pany zmykam sie relaksować, nie mam czasu na pierdoły, wieczorkiem wejdę może zobaczyc co tam powypisywaliście :cool1:

pozdrowionka :good:

Opublikowano

oczywaiście :notworthy:

ale zerknij na tabele :gwizdanie: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

A żużel to te popsute motocykle które skręcają tylko w jedną stronę? :mysli:

Opublikowano

oczywaiście :notworthy:

ale zerknij na tabele :gwizdanie: :kox: :kox: :kox:

Widziałem ... i niestety z tego powodu nie jestem zachwycony ... miejmy nadzieje ze wygra lepsza druzyna , i Polonia, jak i Unibax pokarzą co tak naprawde oznacza Żużel na Kujawach i Pomorzu

[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 10:47_________________________________________________BTW Moskal a wysłałeś już smyczki :decayed:

Opublikowano

Widziałem ... i niestety z tego powodu nie jestem zachwycony ... miejmy nadzieje ze wygra lepsza druzyna , i Polonia, jak i Unibax pokarzą co tak naprawde oznacza Żużel na Kujawach i Pomorzu

zobaczysz ze jutro Toruń odda wam bonusa , tak jak w zeszłym roku padł magiczny remis dający wam przepustke do półfinałów :wink4:

co do smyczy to objechałem dzisiaj 4 UP ale wszystko w c**j zamknięte :thumbdown:

leżą popakowane w torbie i czekaja do poniedziałku :good:

Opublikowano

Torun ma super stadion...super druzyne...i sa :good: goscie jak jezdzi Torun to zawsze staram sie ogladac tak jak i miejscowa Polonie...

I na tym koniec kropka!! :notworthy:

Opublikowano

nie no stadion za***isty :good:

a co do drużyny i poziomu to się nie wypowiem bo sie tym nie interesuje

Opublikowano

Torun ma super stadion...super druzyne...i sa :good: goscie jak jezdzi Torun to zawsze staram sie ogladac tak jak i miejscowa Polonie...

I na tym koniec kropka!! :notworthy:

:good: :good: :good::notworthy: