rafi_a4 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 ale upal po 14 godzinach pracy mam dosc
Zuzk@ Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 No to coś wesołego http://www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg
Artur82 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 No nie mogę jeszcze słowo i znów zacznie się telenowela... jakie slowo...ja moge zaczac telenowele...jesli nie bedzie o mnie :polew: Zuzk@ a Ty nie kus losu
karolusss Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Karol...forum...czy Ty :polew: :polew: Oczywiscie zartuje...ale teraz wiem jak to ja bylem wkrecany Hmm nie wiem czy nadazam za trescia ale o co chodzi...? I jakie wkrecanie? ...jeszcze słowo i znów zacznie się telenowela... Forum bez telenoweli jak widac slabo przedzie
Martinez26 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 żeby trochę rozweselić słyszeliście moze kawal o kadlubku??co nie mial raczek ani nozek?? Akcja dzieje sie popoludniowa porą. Mama wystawiła kadłubka na leżak przed domem zeby się poopalał. LeżaĄć zobaczył jak jego koledzy gdzies idą. Siema chlopaki ; siema kadłubek. Gdzie idziecie pyta kadlubek - na bassen poplywac. To zabierzcie mnie ze sobą. Oni zglupieli popatrzeli na siebie i pytaja sie go - ale jak ty sobie to wyobrazasz nie masz przeciez ani raczek ani nozek no co Ty... Kdadlubek na to ze bedzie zapierd... uszami. Przekonal kumpli wzieli go pod pache i ruszyli na basen. Po basenie skoczyli na pizze i cole i tak siedza i jeden nagle mowi sluchajcie gdzie jest kadlubek nie ma go z nami. Pewnie musial zostac na basenie. Zostawili ta pizze biegna ile sil na basen i patrza ze kadlubek na dnie basenu lezy. Wskoczyli szybko, wyciagneli i ocucili i pytaj sie kadlubka - co ty odwalasz zwariowales mogles sie utopic!! Mowiles ze bedziesz zapierd... uszami!!! Zapierd... to ja tego co mi czepek na uszy zalozyl:) Mam nadzieje ze podobal sie
Artur82 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Faceci i Wasze pudełka nicości... ze co?? pudelka milosci...mialobyc??
Kierownik Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 żeby trochę rozweselić słyszeliście moze kawal o kadlubku??co nie mial raczek ani nozek?? Akcja dzieje sie popoludniowa porą. Mama wystawiła kadłubka na leżak przed domem zeby się poopalał. LeżaĄć zobaczył jak jego koledzy gdzies idą. Siema chlopaki ; siema kadłubek. Gdzie idziecie pyta kadlubek - na bassen poplywac. To zabierzcie mnie ze sobą. Oni zglupieli popatrzeli na siebie i pytaja sie go - ale jak ty sobie to wyobrazasz nie masz przeciez ani raczek ani nozek no co Ty... Kdadlubek na to ze bedzie zapierd... uszami. Przekonal kumpli wzieli go pod pache i ruszyli na basen. Po basenie skoczyli na pizze i cole i tak siedza i jeden nagle mowi sluchajcie gdzie jest kadlubek nie ma go z nami. Pewnie musial zostac na basenie. Zostawili ta pizze biegna ile sil na basen i patrza ze kadlubek na dnie basenu lezy. Wskoczyli szybko, wyciagneli i ocucili i pytaj sie kadlubka - co ty odwalasz zwariowales mogles sie utopic!! Mowiles ze bedziesz zapierd... uszami!!! Zapierd... to ja tego co mi czepek na uszy zalozyl:) Mam nadzieje ze podobal sie znane
Zuzk@ Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Faceci i Wasze pudełka nicości... ze co?? pudelka milosci...mialobyc?? Artur, obejrzyj kabaret to będziesz wiedział głupolu...
Artur82 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 glupolu wiesz ze nie lubie ogladac filmow i tv a za glupola...
Zuzk@ Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Ale to jest 10 minutowy kabaret!!! ps. skąd mam wiedzieć, że nie lubisz??? Obejrzyj, pośmiejesz się trochę!!![br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 22:44_________________________________________________Grozisz mi nie boję się
Artur82 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 ja Ci groze :polew: :polew:Kobiecie nigdy w zyciu...no chyba ze czyms slodkim...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 spamerzy się dobrali i juz 1,5 strony czytania
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Grzechu no ktos musi nadrabiac a już przez tą cisze na forum bałem się że wszyscy samochody pozmieniali na fiaty ,fordy i inne gówna i opuścili klub
Zuzk@ Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Właśnie, gdyby nie my, to to forum by wygineło...
Artur82 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 a tak moze mazowieckie i wielkopolskie dogonimy w stronach
Artur82 Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 jest nas za mało co Ty opowiadasz...nic z tych rzeczy...zreszta ja moge pisac za 5 osob
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 jest nas za mało za mało aktywnych to sie zgodze :gwizdanie:bo jakby nas wszystkich z pomorza i kujaw zebrać to wcale tak malo nie jest
Rekomendowane odpowiedzi