Gość -makaveli- Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 a ja mam pytanie z innej beczki: ma ktoś GTA San Andreas? albo ewentualnie GTA III? bo płytka mi się zgubiła z San Andreas, a chciałem sobie pograć... ja gdzies mialem SA ale musiałbym poszukać
manny90 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Ja kupiłem razem z tunelem.Reniu Ty zakładałeś chyba u siebie?Nie ma żadnych trudności z montażem? Prosto i przyjemnie, jedynie ciężko wychodzi zaślepka pod ręcznym. U mnie bez problemu zeszła... Cała operacja założenia podłokietnika trwała jakieś 10 minut
gurban6 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Ja kupiłem razem z tunelem.Reniu Ty zakładałeś chyba u siebie?Nie ma żadnych trudności z montażem? Prosto i przyjemnie, jedynie ciężko wychodzi zaślepka pod ręcznym. U mnie bez problemu zeszła... Cała operacja założenia podłokietnika trwała jakieś 10 minut To bardzo szybko.Dzięki za odpowiedż.Ja myślałem że z 2 godzinki mi zejdzie [br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 12:13_________________________________________________ a ja mam pytanie z innej beczki: ma ktoś GTA San Andreas? albo ewentualnie GTA III? bo płytka mi się zgubiła z San Andreas, a chciałem sobie pograć... ja gdzies mialem SA ale musiałbym poszukać Damian ja mam w domu ,mój syn w to gra
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Grzegorzu, ale to pisałem ja o GTA - nie Damian
heretic Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 a ja mam pytanie z innej beczki: ma ktoś GTA San Andreas? albo ewentualnie GTA III? bo płytka mi się zgubiła z San Andreas, a chciałem sobie pograć... na co potrzebujesz to GTA na blaszaka mam chyba wszystkie części jeśli na konsole to musiałbym poszukać
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 najlepiej na kompa bo wtedy mogę przepalić sobie, a PS2 mam z niezmienionym laserem... a potrzebuję na to żeby zabić czas i pograć sobie
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 znalazłem GTA SA na kompie w pliku .ISO ale nie mam płytki żadnej DVD
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 w pliku ISO to jest jako obraz z tego co pamiętam? to jak coś to zadzwonię do Ciebie po pracy
Reniu Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Tak, wystarczy podmontować np. w Daemonie
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 w pliku ISO to jest jako obraz z tego co pamiętam? to jak coś to zadzwonię do Ciebie po pracy
gurban6 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Grzegorzu, ale to pisałem ja o GTA - nie Damian Przepraszam przeoczyłem
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 to jakby co to będę wiedział do kogo się uśmiechnąć jak mi nie pójdzie to od Grzecha
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 to jakby co to będę wiedział do kogo się uśmiechnąć jak mi nie pójdzie to od Grzecha już na płytce mam
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 ok to przywiozę Ci czystą płytkę spoko nie musisz
Rekomendowane odpowiedzi