Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak byłem ,a wiesz ile ludzi na starówce.Bylismy w Damroce,nawet Tv tam było hahahah będe w telewizji,a ja taki nie ogolony jestem :polew:

żyje ta kobieta :good:

aż dziw :wallbash:

a właśnie, bo dzwonili do mnie czy cie znam i czy mógłbyś sie golić przed wyjściem na miasto :polew::tongue4:

pozdrowionka :good:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 11:18_________________________________________________no nic widze przez okno że pogoda :kox:

trza sie ogarnąć i zrobić lansowo rundkę po mieście :cool1:

:a4fan:

a potem pełen luz :tongue4:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: No bo gdzie mieli dzwonić jak nie do prezesa z Torunia :notworthy:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 11:22_________________________________________________Marcin ja jade na działki na Przybyszewskiego do swoich rodziców,moze wieczorkiem po maluchu :mysli:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 11:23_________________________________________________

to moze jakiegos grilla dzis zmontujemy :gwizdanie:

Muszę jechać do swoich rodziców ,bo mnie wyklną,zaniedbałem ostatnio niedzielne odwiedziny.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Czołem :kawa:

Opublikowano

piękny parapet :slina:

best_audi2_gr.jpg[br]Dopisany: 31 Lipiec 2010, 23:20

Parapety to w BMW się prezentują w OOOO tak se :tongue4:

:tongue4:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 14:25_________________________________________________

to moze jakiegos grilla dzis zmontujemy :gwizdanie:

gdzie i o której a się zjawie :good:
Opublikowano

ok grzechu widze ze tylko ty jestes chetny a pozostali :gwizdanie: moze pomyslimy i zrobimy porzadnego grilla na zakonczenie sezonu :good:

Opublikowano
:siema: ciepełko :JC_fan:
Opublikowano

ok grzechu widze ze tylko ty jestes chetny a pozostali :gwizdanie:

ktos musi dawać dobry przykład leniwym klubowiczom :naughty:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 17:09_________________________________________________

moze pomyslimy i zrobimy porzadnego grilla na zakonczenie sezonu :good:

dla mnie nie musi być zakończenie sezonu żeby konkret grilla zrobić :cool1:

oczywiście pisze się na grill-spota :kox:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 17:10_________________________________________________[quote name=wera :) ]

:siema:

Opublikowano

Witam! JA nadaje z Jastrzebiej Gory :wink4:

W drodze z moim psiakiem mialem przygode...mianowice pies tak sie zgrzal ze po jednym z postoi postanowil sobie go przedluzyc i to w taki sposob ze wyskoczyl przez tylna szybke :polew: ale co gorsza sprawa to porysowal cale tylne drzwi przy tym wyskoku :gwizdanie: ale co ta ogarnie sie :cool1:

Wazne ze dojechal ze mna i nie padl...pozdrawiam z goracej Jastrzebiej...

PS. Widzialem tu na miejscu jakas klubowa a4...avant z rejestracja GN...

Opublikowano

porysowal cale tylne drzwi przy tym wyskoku :gwizdanie: ale co ta ogarnie sie :cool1:

zajeb*łbym :baseball:

pozdro :hi:

Opublikowano

porysowal cale tylne drzwi przy tym wyskoku :gwizdanie: ale co ta ogarnie sie :cool1:

Grzechu polerka drzwi to najmniejszy problem...wiadomo ze szczesliwy nie bylem ale ogarnie sie temat

Opublikowano

Artur dbaj o psine :) Albo klima i to z dobrym nawiewem w gore na tyl, albo uchylone okno :) A co do samochodu to tak jak mowisz, sie wypoleruje, jakas pasta G3 albocos i bedzie gitarra a'la fristajlo :polew:

Opublikowano

Grzechu polerka drzwi to najmniejszy problem...wiadomo ze szczesliwy nie bylem ale ogarnie sie temat

chodzi o wychowanie żeby na następny raz wiedział że nie wolno :evil:
Opublikowano

a ja pozdrawiam z zakopanego.... dojechalem w 6,5h :cool1:.... srednia 105km/h... dało rade... :hi:

Opublikowano

a ja pozdrawiam z zakopanego.... dojechalem w 6,5h :cool1:.... srednia 105km/h... dało rade... :hi:

Opublikowano

elegancko,pozdrawiam :good:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 22:24_________________________________________________ten w jastrzębiej górze, tamtem w zakopanem, a tu człowiek mysli że trza wstać rano o 6 do roboty :wallbash:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 22:31_________________________________________________

Witam! JA nadaje z Jastrzebiej Gory :wink4:

W drodze z moim psiakiem mialem przygode...mianowice pies tak sie zgrzal ze po jednym z postoi postanowil sobie go pżedłużyc i to w taki sposób ze wyskoczyl przez tylna szybke :polew: ale co gorsza sprawa to porysowal cale tylne drzwi przy tym wyskoku :gwizdanie: ale co ta ogarnie sie :cool1:

Wazne ze dojechal ze mna i nie padl...pozdrawiam z goracej Jastrzebiej...

PS. Widzialem tu na miejscu jakas klubowa a4...avant z rejestracja GN...

mam nadzieje ze wiesz juz dlaczego pies wyskoczył :mysli:

czy pojechałeś w ogóle w dobra stronę :tongue4:

większość tu klubowiczów, w męskim gronie, pisaliśmy do siebie na priv i chyba pomyliłes się Artur, może kompas weź następnym razem :polew::tongue4:

Opublikowano

a ja pozdrawiam z Bydgoszczy :decayed: 1,5 godziny temu wróciłem z Ustronia Morskiego (spontaniczny wypad na 2 dni) i się za***iście udało :naughty: piękna pogoda, 28 stopni, woda w Bałtyku - hmm... troszkę chłodna, ale dało się pływać i jestem cały zjarany :decayed: kiedy jakiś spot?

Opublikowano

jutro dzień wolny od pracy :kox:

Opublikowano

co tu sie dzieje pod moja nie obecnosc? widze majki dalej prezesuje :hi: