Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzechu luk...co???? Chcesz zabic zabke? :mysli::evil:

szybciej zdechnie to szybciej młodszą kochanke sobie kupie :evil:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chyba brak w tym wszystkim logiki :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Chyba brak w tym wszystkim logiki :gwizdanie: :decayed:

a co ma logika do żartów?? :gwizdanie: :cool1:
Opublikowano
:decayed:;)
Opublikowano

Siemka z ranka :> A ja tam leje co mam aktulnie w garażu stać i też jedzie :kox:

Opublikowano

Jarek... bede miał małą sprawę do Ciebie :cool1:

Opublikowano

Petara to moze na Nitro przerobisz furke :cool1:

Opublikowano

ja nie mogę... bo nie dostanę faktury :wallbash:

dostaniesz fakture :wink4: a w poznaniu sa ogromne korki wczoraj bylem odwiesc bratowa na lotnisko-masakra wiec uzbroj sie jedrek w cierpliwosc jeden odcinek 2km jechalismy 30 min :wallbash:

Opublikowano

ja nie mogę... bo nie dostanę faktury :wallbash:

dostaniesz fakture :wink4: a w poznaniu sa ogromne korki wczoraj bylem odwiesc bratowa na lotnisko-masakra wiec uzbroj sie jedrek w cierpliwosc jeden odcinek 2km jechalismy 30 min :wallbash:

No to gucio ;) Z faktur mam połowę vatu, to jeszcze taniej będę jeździł xD

Panowie, jakby co ja już zamówiłem u Hugo karty, mogę na was też zamówić jak chcecie koszt wysyłki spadnie ;) Jak ktoś chętny niech pisze do mnie na PW numer rejestracyjny.

Opublikowano

a jakie dane podales manny do tej karty hugo jezeli on wzial na klub lub regon klubu to nici z faktury jezeli wzial jako ze wieksza ilosc na klub ale indywidualnie kazdy na swoja firme to faktura bedzie . tak np biora u nas taksowkarze czyli korporacja uzgodnila strzelam "komfort taxi" jakis rabat ale kazdy kierowca podal swoje indywidualne dane do faktury - to ma fakture bez problemu jezeli on wywalczyl rabat na klub jako "jeden klub" i nie podales mu nazwy firmy regonu to nici z faktury :no:

Opublikowano

Wiem tylko, że głównym pomysłodawcą jest klub seata, reszta klubów się tylko dołącza. Danych żadnych nie podawałem, numery rejestracyjne i adres do wysyłki. Wsio. Mi nie zależy na fakturach, owszem czasem dostanę zwrot części vatu od znajomych, ale często muszę jechać na paragon, więc karta się przyda ;) A że tankuję najczęściej Vervę to taka karta dla mnie ma sens. Niby rabat nie duży, bo z reguły zalewam jakieś 55l - czyli 4,4zł rabatu :polew: No ale tankować tak czy siak trzeba, a grosz do grosza...

Opublikowano

no nie wiem czy to bedzie takie proste z ta faktura :mysli:

Opublikowano

no nie wiem czy to bedzie takie proste z ta faktura :mysli:

Zobaczymy, osoby którym FV jest niezbędna niech lepiej się dokładnie zorientują.

Opublikowano

Siemanko. Cały czas wspominam zlocik :kox:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 13:55_________________________________________________test

Opublikowano

Siemanko. Cały czas wspominam zlocik :kox:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 13:55_________________________________________________test

no to zapraszam na następny do Torunia :)

Opublikowano

Piszę tutaj, lepiej pytać swoich ; )

Wziąłem się ostatnio za audi, żeby naprawić te wszystkie problemy z którymi do tej pory jeździłem.

Ostatni problem z odpaleniem rozwiązałem, na szczęście nie była to pompa paliwa. Kłopot sprawiał kabelek który się naderwał (z lewej strony pod kierownicą) i uniemożliwiał w ogóle przekazania napięcia do pompy :)

Teraz zastanawia mnie dlaczego moja deska rozdzielcza w ogóle nie działa (od jakichś 3 tyg, zaczęło się po tych deszczach), trochę utrudnia to jazdę :disgust: (delikatnie mówiąc)

Wygląda to tak:

http://img715.imageshack.us/img715/8455/zdjcie091s.jpg

Włączam silnik -> obrotomierz, prędkościomierz itp. nie działają -> po kilku min. włącza się kontrolka oleju i wskaźniki działają -> wyłącza się kontrolka oleju -> wskaźniki działają przez jakiś czas. Potem sytuacja z kontrolką i wskaźnikami się powtarza.

Any idea? :mysli:

Opublikowano

to mi wyglada na jakies problemy z połączeniem...

Manny i dropsone maja ogarniete liczniki .. moze oni cos konkretniej doradza

Opublikowano

żaba w poniedziałek idzie pod nóż :kox:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 18:08_________________________________________________Ludzie głosujemy :good:

głosujemy żeby wszyscy mieli jednakowy podpis :cool1:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159486.0

Opublikowano

Opcja Mannego bardziej mi się widzi :good: pozostaję przy swoim podpisie.

Mała uwaga... powinniście przerobić podpisy tak by wysokośc całości nie przekraczała 100 pikseli lub 5 linijek tekstu.

Podpis (razem z obrazkiem) nie powinien przekraczać rozmiaru 5 linijek tekstu.

Maksymalny rozmiar obrazka/bannera umieszczonego w podpisie, pod warunkiem, że nie ma nad/pod nim tekstu to 768px × 100px (wielkość w miarę rozsądku). Jeżeli nad/pod obrazkiem znajduje się tekst jego wysokość musi być mniejsza (patrz 1 zdanie).

Nie przestrzeganie tych zapisów będzie skutkowało natychmiastowym usunięciem wszystkiego co jest w podpisie.

Zarząd Klubu nie jest zobowiązany informować osoby zainteresowanej o usunięciu podpisu niezgodnego z Regulaminem Forum.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22623.0