Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No szkoda że tak mało nas... to bedzie coś czy nie :cool:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chetnie zajrze, jestem rodzonym KRZYŻAKIEM, proszę o termin

a tak na marginesie to szkoda mi POLONII, jarzący wiedza o co chodzi. :tongue4:

Opublikowano

Halo halo :mysli: To ilu jest chetnych :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Witajcie,wiec jak Galeria Pomorska-parking w Bydgoszczy, koło giełdy samochodowej w NIEDZIELE samo południe proponuje

Opublikowano

Kurde :angry: nie wiem czy dam rade na 12...

Ale jak sie uda to chętnie

Opublikowano
  • Autor

Zrobimy 14.00 Galeria-Pomorska przy stacji benzynowej

TO JUŻ JUTRO!!!

Opublikowano

Zadam takie pytanko,może i oczywiste ale ja nigdy nie byłam na takim spotkaniu :embarrassed:

Jak takie spotkanie wygląda i jak długo trwa :wink4:

Opublikowano

JAK bedzie mi pasowalo to tez wpadne. :th:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2007, 17:07 _________________________________________________

Zadam takie pytanko,może i oczywiste ale ja nigdy nie byłam na takim spotkaniu :embarrassed:

Jak takie spotkanie wygląda i jak długo trwa :wink4:

wyglada normalnie czyli palenie gumy, jazda na czas, wyscigi na1/4mila,no i zrecznosciowka itp. :D

oczywiscie to jest zart :polew:

ogolnie jeszcze nie mialem okazji byc na spocie Audi bo mam dopiero od tygodnia, ale bywalem na wielu spotach meganecoupe i bylo :thumbup: mysle ze tu bedzie podobnie

Opublikowano

Ha, no domyślam się że będzie :thumbup:

No a coś konkretniej bo musze zaplanować czas tzn. chodzi o rodzinke I dzięki za odp. :>

Opublikowano
  • Autor

Czyli 14.00 przy stacjii na parkingu Galerii Pomorskiej. pilnie potrzebny WAG do kasowania błędów![br]Dopisany: 08 Grudzień 2007, 20:51 _________________________________________________widze że jdnak nikt nie potwierdza swojego spotkania w 100% a szkoda...

Opublikowano

Czy ktoś był dzisiaj :angry: Ja byłam ale niestety ...................... szkoda

Opublikowano

ja tez bylem... ogolnie wyszla porazka...caly parking zawalony po brzegi.. z miejscem nie trafilismy tym razem ze wzgledu na szał zakupów przedświątecznych...

bylem tak o 14:15, pokreciłem sie pare kółek po całym parkingu.. widzialem pare audic ale nie rozpoznałem nikogo.. byla ta niebieska audi avant chyba Felippe z srtb ale pewnosci nie mam..

i to tyle... zawinalem sie do domu..

Opublikowano

Kurde :wallbash:.Ja mam ograniczony dostęp do internetu.żebym wiedział to bym sie zjawił.

Myślę ze najlepsza miejscówka to tam gdzie nie ma ludzi i byśmy sie wszyscy znaleźli.

Moloch sklepowy odpada jak to ktoś powiedział "szal świątecznych zakupów".

Można tez ustalić znak rozpoznawczy dla lepszego rozeznania jeżeli by już sie zjechać,np: postojowki lub awaryjki lub obydwie rzeczy naraz :)(zem wymyślił hehe),ale myślę ze na parkingu nikt tak nie biedzie stal jak nie my .

No nic.troszkę sie rozpisałem,ale myślę ze ktoś podpowie miejsce.

Pozdro for all

Newman i felipe.avant my sie chyba już widzieliśmy na spocie pod Tesco,chyba ze sie mylę..ja podjechałem troszkę później.

Opublikowano

To fakt, parking był zawalony na maxa .

I ja również czekam na propozycje miejsca spotkania, ... do którego mam nadzieje dojdzie :th:

Opublikowano
  • Autor

Wszyscy byli a każdy sie szukał,ja byłem na zakupach pózniej sie rozglądałem za wami ale parking zawalony. Newman a miało być już dobrze :afro: proponuje spotkanko może na parkingu "Hala Sportowa Łuczniczka ogromny parking i pusto co o tym sądzicie a póżniej jakieś kregle... :dance:

Opublikowano

Newman i felipe.avant my sie chyba już widzieliśmy na spocie pod Tesco,chyba ze sie mylę..ja podjechałem troszkę później.

nie mylisz sie przyjacielu....

"Hala Sportowa Łuczniczka ogromny parking i pusto..

Zgadzam sie to bardzo dobra miejscówka... ale tylko wtedy jak jest pogoda...

p.s. w sobote moja żona miala stłuczke... :confused4: i troche uszkodziła przód... na szczescie nie z jej winy...

czy ktos zna dobrego blacharza?

Opublikowano

przykro mi z powodu stłuczki

Apropo miejsca spotkania to ok :>

Opublikowano

to jak... kiedy nastepna próba??

Opublikowano

dobre pytanko :) będę miał pretekst żeby umyć autko

Opublikowano

no ja wczoraj mylem... i o dziwo nie padało dzisiaj... zawsze do tej pory jak mylem :audi: to na drugi dzien lało... :blink: