Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:sarcastic: naaa strooffiiie :kox:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Majkel! Pochwal się furą, nie początkiem weekendu ;)

Reniu jak tam F1? Niemogłem się doczekać tego tytułu, ale teraz nei ma siuty na zbędne wydatki, poza tym słyszałem kiepski opinie o modelu jazdy...

Swoją drogą to któregoś dnia będę musiał na cały dzień do Torunia skoczyć i zostawić furkę do mycia, odkurzania, woskowania, a przede wszystkim prania tapicerki :D Tylko cały dzień bez fury w Toruniu :embarrassed:

Opublikowano
Reniu jak tam F1? Niemogłem się doczekać tego tytułu, ale teraz nei ma siuty na zbędne wydatki, poza tym słyszałem kiepski opinie o modelu jazdy...

Pierwsza sprawa na czym grasz? Chcesz na pieca? NO problem... chwila i masz kopie :D

Dupny model jazdy? R U kidin' me? Ustaw na poziomie trudności wyższym niż średni i idzie się posrać :decayed: btw ja "męczyłem" się na srednim w Monaco (deszcz) :>

Przy okazji kierka jest bardzo mile widziana przy takich gierkach ;)

Opublikowano

a my otwieramy 3 flaszkę i nie zajmujemy sie na te chwile care audio :kox:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 23:40_________________________________________________aaaaaaaaaaaaa

a my mamy kody do F1 chce ktoś :mysli:

Opublikowano

Manny... na koniec taka mała dygresja... podczas gdy np. w Shifcie po kilku piankach jeździ mi się świetnie tak przy F1, przy takim samym znieczuleniu nie ba bata bym wygrał wyścig :naughty:

To pozwala mi twierdzić iż model jazdy nie jest tak bardzo skopany ;)

Opublikowano

a my otwieramy 3 flaszkę i nie zajmujemy sie na te chwile car audio :kox

tylko "klamki" nie wyciągaj po pijaku :sarcastic:
Opublikowano

co tu taka cisza :gwizdanie:

Opublikowano

trzeźwiejmy :decayed:

Opublikowano

Dzieńdoberek :kawa:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: bry
Opublikowano

Pierwsza sprawa na czym grasz? Chcesz na pieca? NO problem... chwila i masz kopie :D

Dupny model jazdy? R U kidin' me? Ustaw na poziomie trudności wyższym niż średni i idzie się posrać :decayed: btw ja "męczyłem" się na srednim w Monaco (deszcz) :>

Przy okazji kierka jest bardzo mile widziana przy takich gierkach ;)

Manny... na koniec taka mała dygresja... podczas gdy np. w Shifcie po kilku piankach jeździ mi się świetnie tak przy F1, przy takim samym znieczuleniu nie ba bata bym wygrał wyścig :naughty:

To pozwala mi twierdzić iż model jazdy nie jest tak bardzo skopany ;)

Na PS3 ;) Dobrze wiedzieć, jak będzie wolna siuta to z chęcią zakupię i się przekonam. Najwyżej opchnie się dalej ;)

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 14:56_________________________________________________ :shocked: ja tu o 4 rano pisałem :blink:
Opublikowano

proszę o potwierdzanie koszulek!!! należy się jednak liczyć z prawdopodobnie wyższym kosztem jeśli kolejni będą rezygnować.. więc jeśli ktoś ma ochotę to wpisujcie się za Noweka, Grzecha i za Kierownika (1 sztuka)... bo ja składałem zapytanie o 28 sztuk...

Opublikowano

:shocked: ja tu o 4 rano pisałem :blink:

do mnie na GG o 3:43 pisałeś :naughty:
Opublikowano

Widziałem,ładna fazka była masakra... :embarrassed:

Opublikowano

Dzisiaj założyłem zimowe buty, przy okazji sprawdziłem jeden z mitów który mówi, że na 15" stali jest niżej ;)

kolazima17vs15.jpg

Opublikowano

proszę o potwierdzanie koszulek!!! należy się jednak liczyć z prawdopodobnie wyższym kosztem jeśli kolejni będą rezygnować.. więc jeśli ktoś ma ochotę to wpisujcie się za Noweka, Grzecha i za Kierownika (1 sztuka)... bo ja składałem zapytanie o 28 sztuk...

Ja wezmę koszulkę za jednego z nich, brał któryś rozmiar XL?