komar865 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 z pracy moge wziasc pacholki i mozemy sie troszke pobawic i przy okazji zobaczyc kto panuje nad autem w poslizgu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 I wtedy spocik na placu co ostatnio pokazywaliście tak? Jest tam jakieś oświetlenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 moze byc w tym gorsku tylko ze tam sa krawezniki ale np w przysieku na przeciwko polo jest fajny parking tam polecam sam sie uczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 No to czekamy na zime i śmigamy [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 14:53_________________________________________________Aaaa... i nie bądz taki do przodu że masz QUATTRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psocia4 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 wiekszosc widziala juz co robi quatro.... marcina na sniegu w zeszlym roku takze bedziesz sie musial postarac zeby nas zaskoczyc tylko żeby nie było kamer tak jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No Name Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam Mam przyjemność zaprosić fanów marki Audi na spotkania z Grupą Audi 80. Na spotkanie są zaproszone kluby między innymi A3,A8,A6 i A4. Spróbujmy połączyć siłę wszystkich klubów! Najbliższe spotkanie dnia 11.11.2010 (czwartek) o godzinie 18:00 koło marketu E.Leclerc (dawniej minimal, BILLA, BILL) w Toruniu na ulicy Łyskowskiego (E.LECLERC, BP, KOMFORT, BEVERLY HILLS, RTV AGD) Więcej informacji znajdziecie na forum Polskiego Klubu Audi 80 www.audi80.pl Do naszej podstrony zamieszczam link obok - http://www.audi80.pl/toru....iu-vt29740.htm Znajdziecie tam zdjęcia i informacje na temat spotkań. pozdrawiam no name Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 kuzwa szkoda ze mnie nie bedzie bo bym podjechal[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 18:56_________________________________________________ Trzymajcie kciuki... szykuje się modzik, na razie nic nie mówię by nie zapeszyć juz chyba wiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Trzymajcie kciuki... szykuje się modzik, na razie nic nie mówię by nie zapeszyć ja tez wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4don Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Siemaneczko zobaczcie ten opis kozak na maxa http://moto.allegro.pl/bbs-bmw-e30-4x100-sfap-tuning-m3-oz-m5-bbs-rs-i1311613025.html#gallery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Panowie czy w okolicach wyspy młyńskiej parking jest płatny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Trzymajcie kciuki... szykuje się modzik, na razie nic nie mówię by nie zapeszyć juz chyba wiem co ja tez wiem Koofa... chyba wszyscy już wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 musiales wyklepać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Panowie czy w okolicach wyspy młyńskiej parking jest płatny ? http://www.zdmikp.bydgoszcz.pl/ufiles/mapa_spp.pdf Wychodzi na to, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Panowie czy w okolicach wyspy młyńskiej parking jest płatny ? ja jak już to daje na parking strzeżony koło opery przynajmniej nie zarysują itp jak to w tłumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Trzymajcie kciuki... szykuje się modzik, na razie nic nie mówię by nie zapeszyć juz chyba wiem co ja tez wiem Koofa... chyba wszyscy już wiedzą Reniu nie przejmuj sie nie wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Panowie czy w okolicach wyspy młyńskiej parking jest płatny ? ja jak już to daje na parking strzeżony koło opery przynajmniej nie zarysują itp jak to w tłumie Ja tam mam wtyki,i sie nie boje o furmanke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dzieńdoberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam! Jak tam, gotowi do III wojny światowej? To już dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi