Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy pewnie na kanapie gniją, barowa pogoda :naughty:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dopiero doszedłem do siebie po wczorajszym spotkaniu z kuzynem. Co śmieszne - można powiedzieć, że przespałem się z jednym z kandydatów do rady miasta :gwizdanie: Ściślej z jego plakatem przyklejonym do dykty :D

Opublikowano

elo! widze ze po dluzeszj nieobecnosci nie wiele mam do czytania...

...jutro ktos w Bydzi na spocie sie wstawia??

Opublikowano

siema ;)

czy znacie firmę brk-tuning z Inowrocławia? jestem u nich umówiony na program, co wy o tym sądzicie? lub czy ktoś miał z nimi styczność?

Opublikowano

Jeśli "gotowiec" to szczerze odradzam ;)

Zerknij lub zapytaj w dziale:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=7.0

Opublikowano

no właśnie ja się nie znam i nie wiem jak oni robią i chciałbym was spytać, czy ktoś miał styczność z ta firma?

Opublikowano

U nas magikiem jest Dropsone, ale z tego co wiem programów jeszcze nie robi... :kox:;)

Poważnie mówiąc, program to nie żadna drobnostke, więc zorientuj się porządnie, przepatrz dział, zapytaj się chłopaków, może ktokolwiek zna tą firmę:

Opublikowano

:hi:

:kawa:

Opublikowano

siema ;)

czy znacie firmę brk-tuning z Inowrocławia? jestem u nich umówiony na program, co wy o tym sądzicie? lub czy ktoś miał z nimi styczność?

U nas magikiem jest Dropsone, ale z tego co wiem programów jeszcze nie robi... :kox:;)

Poważnie mówiąc, program to nie żadna drobnostke, więc zorientuj się porządnie, przepatrz dział, zapytaj się chłopaków, może ktokolwiek zna tą firmę:

ja bede w tym tygodniu u mojego mechanika i chce go podpytac o ta agme w toruniu, jak cos to dam znac

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Siemka :hi:

Mam upatrzone autko dla mojej żony w Bydgoszczy. Przed kupnem auta chciałbym podjechać do stacji kontroli pojazdów. Czy ktoś mógłby polecić mi wiarygodną stacje w Bydgoszczy lub inny zakład z naciskiem na sprawdzenie zawieszenia, amortyzatorów itp.

Opublikowano

Siemka. Ostatnio trochę posiedziałem na necie poszperałem i znalazłem fajny filmik:) Na przyszły sezon jeszcze może nie zdążę ale będę zbierał graty na pewno i przyszła zima będzie gruby mod. Sami zobaczcie i ocencie tylko kolorek zostanie zielony tak jak jest:)

Opublikowano

Siemka :hi:

Mam upatrzone autko dla mojej żony w Bydgoszczy. Przed kupnem auta chciałbym podjechać do stacji kontroli pojazdów. Czy ktoś mógłby polecić mi wiarygodną stacje w Bydgoszczy lub inny zakład z naciskiem na sprawdzenie zawieszenia, amortyzatorów itp.

OSKP Poczta Polska ul. Gajowa 99 [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 14:29_________________________________________________Panowie co wy na to aby zorganizowac spota szybciej ... chociaz o 30 min , bo o 18 musze byc juz na osowej górze :confused4:

Opublikowano

a co ty na moim osiedlu bedziesz robil co :tongue4:

Opublikowano

Siemka. Ostatnio trochę posiedziałem na necie poszperałem i znalazłem fajny filmik:) Na przyszły sezon jeszcze może nie zdążę ale będę zbierał graty na pewno i przyszła zima będzie gruby mod. Sami zobaczcie i ocencie tylko kolorek zostanie zielony tak jak jest:)

Znam filmik i projekt jest mega :slina: Niestety ten tynk na końcu przekreśla wszystko :sick3:

Opublikowano

jest dzis ten spot bo nie wiem czy przerwyac pace poremontowe i ruszac na 18...bedzie ktos??

Opublikowano

ja bede napewno :decayed:

Opublikowano

ja raczej odpadam dzis , no mi na 18 nie pasuje , jak by byl szybciej to nawet na chwile bym zajechał ...

Pozdrawiam wszystkich i milego spota zycze :)

Opublikowano

Ja tez bede, ale pod tesco w koncu czy luczniczka?

Opublikowano

pod tesco