WIŚNIA Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Wszyscy pewnie na kanapie gniją, barowa pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ja dopiero doszedłem do siebie po wczorajszym spotkaniu z kuzynem. Co śmieszne - można powiedzieć, że przespałem się z jednym z kandydatów do rady miasta :gwizdanie: Ściślej z jego plakatem przyklejonym do dykty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 elo! widze ze po dluzeszj nieobecnosci nie wiele mam do czytania... ...jutro ktos w Bydzi na spocie sie wstawia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiju84 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 siema czy znacie firmę brk-tuning z Inowrocławia? jestem u nich umówiony na program, co wy o tym sądzicie? lub czy ktoś miał z nimi styczność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Jeśli "gotowiec" to szczerze odradzam Zerknij lub zapytaj w dziale: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiju84 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 no właśnie ja się nie znam i nie wiem jak oni robią i chciałbym was spytać, czy ktoś miał styczność z ta firma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 U nas magikiem jest Dropsone, ale z tego co wiem programów jeszcze nie robi... Poważnie mówiąc, program to nie żadna drobnostke, więc zorientuj się porządnie, przepatrz dział, zapytaj się chłopaków, może ktokolwiek zna tą firmę: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 siema czy znacie firmę brk-tuning z Inowrocławia? jestem u nich umówiony na program, co wy o tym sądzicie? lub czy ktoś miał z nimi styczność? U nas magikiem jest Dropsone, ale z tego co wiem programów jeszcze nie robi... Poważnie mówiąc, program to nie żadna drobnostke, więc zorientuj się porządnie, przepatrz dział, zapytaj się chłopaków, może ktokolwiek zna tą firmę: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=7.0 ja bede w tym tygodniu u mojego mechanika i chce go podpytac o ta agme w toruniu, jak cos to dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Siemka Mam upatrzone autko dla mojej żony w Bydgoszczy. Przed kupnem auta chciałbym podjechać do stacji kontroli pojazdów. Czy ktoś mógłby polecić mi wiarygodną stacje w Bydgoszczy lub inny zakład z naciskiem na sprawdzenie zawieszenia, amortyzatorów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcintorun Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Siemka. Ostatnio trochę posiedziałem na necie poszperałem i znalazłem fajny filmik:) Na przyszły sezon jeszcze może nie zdążę ale będę zbierał graty na pewno i przyszła zima będzie gruby mod. Sami zobaczcie i ocencie tylko kolorek zostanie zielony tak jak jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Siemka Mam upatrzone autko dla mojej żony w Bydgoszczy. Przed kupnem auta chciałbym podjechać do stacji kontroli pojazdów. Czy ktoś mógłby polecić mi wiarygodną stacje w Bydgoszczy lub inny zakład z naciskiem na sprawdzenie zawieszenia, amortyzatorów itp. OSKP Poczta Polska ul. Gajowa 99 [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 14:29_________________________________________________Panowie co wy na to aby zorganizowac spota szybciej ... chociaz o 30 min , bo o 18 musze byc juz na osowej górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 a co ty na moim osiedlu bedziesz robil co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Siemka. Ostatnio trochę posiedziałem na necie poszperałem i znalazłem fajny filmik:) Na przyszły sezon jeszcze może nie zdążę ale będę zbierał graty na pewno i przyszła zima będzie gruby mod. Sami zobaczcie i ocencie tylko kolorek zostanie zielony tak jak jest:) Znam filmik i projekt jest mega Niestety ten tynk na końcu przekreśla wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 jest dzis ten spot bo nie wiem czy przerwyac pace poremontowe i ruszac na 18...bedzie ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 ja bede napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 ja raczej odpadam dzis , no mi na 18 nie pasuje , jak by byl szybciej to nawet na chwile bym zajechał ... Pozdrawiam wszystkich i milego spota zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja tez bede, ale pod tesco w koncu czy luczniczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 pod tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi