Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karlo a podlacz sie gdzies pod komputer...moze padl sterownik tempo, ktory jest pod kierownica (modul)...

Artur nie mam kabelka :( musialbym zamowic na allegro albo cos a to potrwa

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:57_________________________________________________

:hi:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 11:21_________________________________________________

jechałem do centrum Bydgoszczy w zeszłym roku latem i też było kilka sporych....[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 11:22_________________________________________________Panowie jakiś mini Spot wieczorem?

i co z tym spotem :mysli:

w ogóle to chyba jakaś pomyłka???

ma być w niedzielę z tego co wiem, co Damian miał na myśli, pojęcia nie mam, napisał i znikł, wsiąkł, zaginął :mysli:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 15:59_________________________________________________a w ogóle to śnieg zaczął padać i to konkretnie, bynajmniej w toruniu :kwasny:

Opublikowano

jaka pomyłka... myślałem o czymś o jakimś spociku ... Majki Ty byłeś predzej zajęty... z Krzysiem się tylko spotkałem, koledzy z Bydgoszczy mają swoje zajęcia... tylko Karoluss się pisął i Reniu a i tak póżniej miał rodzinną imprezke..wiec propozycja upadła... zostaje Niedziela :good:

Opublikowano

Newman, jeśli mówisz o niebieskiej MX-5 (roadster) to kierownikiem jej był Paweł -> teraz właścicielem jest mój brat. Piotr ma MX-6 (coupe), ale.. seryjne

Opublikowano

jaka pomyłka... myślałem o czymś o jakimś spociku ... Majki Ty byłeś predzej zajęty... z Krzysiem się tylko spotkałem, koledzy z Bydgoszczy mają swoje zajęcia... tylko Karoluss się pisął i Reniu a i tak póżniej miał rodzinną imprezke..wiec propozycja upadła... zostaje Niedziela :good:

Nie miałem dostępu do netu więc po prostu przy okazji podjechałem pod Tesco by zobaczyć czy coś się dzieje. Bramy zamknięte więc zrobiłem szybką rundkę dookoła i do domu. Niedziela tak czy inaczej jest aktualna.

Opublikowano

w niedzielę tesco czy łuczniczka bo z tego co wiem to Thom4s z Grudziądza się wybiera :)

Opublikowano
:bry: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 19:19_________________________________________________Panowie ile w świeciu A4 śmiga :shocked: z tego 6 jest w klubie a reszta sie nie garnie żeby sie przyłączyć :wallbash:
Opublikowano

i prawie żadna nie przyjeżdża.. :thumbdown:

Opublikowano

no to moze kolejny spot zrobmy w swieciu :cool1:

Opublikowano

wogóle od dawna nie pojawił się w Naszym gronie "klubowicz" z prawdziwego zdarzenia :gwizdanie:

przychodzi sporo osób do newbie z regionu ale kończy się na przywitaniu mimo zaproszeń na spoty :disgust:

Opublikowano

Nie miałem dostępu do netu więc po prostu przy okazji podjechałem pod Tesco by zobaczyć czy coś się dzieje. Bramy zamknięte więc zrobiłem szybką rundkę dookoła i do domu. Niedziela tak czy inaczej jest aktualna.

reniu zamkniete bo dzis ustawowo wolne mamy :decayed: ale jak cos to juz jutro o 6:00 otwarte :>[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 20:30_________________________________________________a wy wszyscy spicie :>

Opublikowano

nie :sesese:

Opublikowano

ja też nie :>

Opublikowano

ja dopiero z pracy :wallbash:

Opublikowano

Newman, jeśli mówisz o niebieskiej MX-5 (roadster) to kierownikiem jej był Paweł -> teraz właścicielem jest mój brat. Piotr ma MX-6 (coupe), ale.. seryjne

no i wlasnie o tym mowie.. co racja to racja... mi wlasnie nie chodzilo o mx5 a mx6.. tez chcialem taka kupic kiedys... jest tez wersja z 4 skretnymi kolami...

Opublikowano

czy Piotr wygrał z Kubą to nie wiem... natomiast wiem, że Paweł pocisnął rs4

Opublikowano

patrzałem sobie na te Newbie... kilka osób z Torunia w przeciągu 2 miesięcy dołączyło do tego forum... aż dziwne że jeszcze nikt nowy się nie pojawił na spotach... więc mam PROŚBĘ... jeśli ktoś z nowo przybyłych fanatyków Audi czyta to nasze forum to ogromnie zapraszam na najbliższy spot i do uszestniczenia w dyskusjach :good:

NIE WSTYDZIĆ SIĘ... NIE GRYŹIEMY...

Opublikowano

czy Piotr wygrał z Kubą to nie wiem... natomiast wiem, że Paweł pocisnął rs4

a tego to tez nie wiem :)

chodzilo mi raczej ze dobrze mnie skorygowales z ta mazda.

Opublikowano

Siemano :kawa:

Co dzisiaj w ogóle za dzień? :blink: Co to za jednodniowy weekend był wczoraj :mysli: Kto tyle wody wylał na ten lód :fool: Koofa jak mi się nic nie chce :disgust:

Opublikowano

:hi:

tyż mi się nie chce :kwasny:

kur..... jaka chlapa, ja pierdo.... :wallbash: