Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1268554873_by_Barti17HG_500.jpg

nie każda morda pasuje do Forda :sarcastic:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Toc to kuń a nie fyrt :naughty:

Opublikowano

jak to mówią w "Pimp My Ride" .... maxymalny szpan :polew:

tuning_extrem_1210432794.jpg

Opublikowano

Ford (wiadomo co) wort :song:

...a Fiat jego brat :naughty:

Ogólnie wiadomo, że nie kupuje się aut na F: Fiatów, Fordów i francuskich :decayed:

mialem kiedys forda ... i co do tych słów to ... :sick3:

Święta Racja !!!

:decayed:

Opublikowano

mało co mi dzisiaj gościu fury nie skasował, a mnie pewnie razem z nią... :wallbash: :wallbash: Znowy byłem w Gdańsku odwieźć mamę na lotnisko i w drodze powrotnej zaraz za autostradą gościu wyprzedzał na wzniesieniu. Jadę sobie spokojnie i nagle na moim pasie wyskakuje mi samochód :shocked: Zaliczone pobocze, na szczęście nic się nie stało, ale zabrakło dosłownie metra...

Opublikowano
:shocked::wallbash:
Opublikowano

No niemiłe przeżycie...

Opublikowano

Orientuje się ktoś z Was czy w klapie od bagażnika są jakieś śruby żeby zdjąć te plastiki ? Bo muszę zrobić elektromagnes bo samoczynnie otwiera mi się klapa :wallbash: i czytałem że wystarczy wyczyścić styki. A i prawdopodobnie też jest uszkodzony kabelek od sprysku. Także w sobotę trzeba by było się za to zabrać. :decayed:

Opublikowano

Orientuje się ktoś z Was czy w klapie od bagażnika są jakieś śruby żeby zdjąć te plastiki ? Bo muszę zrobić elektromagnes bo samoczynnie otwiera mi się klapa :wallbash: i czytałem że wystarczy wyczyścić styki. A i prawdopodobnie też jest uszkodzony kabelek od sprysku. Także w sobotę trzeba by było się za to zabrać. :decayed:

Jak sie dobrze przyjrzysz (wymacasz :decayed:) to znajdziesz 4 albo 6 wkrętów krzyżowych, krzyżakowych (jak zwał, tak zwał) kilka cm od rogów klapy.... Możesz miec problem z ich wyczuciem, bo są ładnie zakamuflowane... O ile oczywiście o tym mowa.

Opublikowano

Damian graty za fotki spotowe i twojej

dzisiaj z nudów postanowiłem wrzucić moje autko na forum :

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179912.msg2102905#msg2102905

[/quote

dzisiaj z nudów postanowiłem wrzucić moje autko na forum :

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179912.msg2102905#msg2102905

no Damian, graty za fotki, te spotowe i twojej bestii, dobrze ze chociaż z nudów wstawiłeś, ja przez 2 lata nie zdążyłem :polew:

pozdrop dla wszystkich i przypominam o spocie toruńskim tymrazem dla starego ziomka D.j B

Opublikowano

ja odnośnie fordów powiem tyle - nowe fordy są fajne. poprzednim moim autem było Mondeo z 2004, auto rewelacyjne (silnik 2.0 tdci 116 konne), mało awarii, mało paliło.. wada to w moim wypadku golas i plastikowo w środku.. w firmie mamy też 2 focusy I gen z 2004 roku 1.8 tddi 90 koni i się w ogólnie nie psują... także ja na te fordy złego słowa nie powiem :good:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Manny ty chyba byles na laserfight... mozesz cos powiedziec co i jak ? fajne to nie fajne?

mam opcje isc na to w piatek i nie wiem czy warto

Opublikowano

z tego co wiem to Manny sobie barzdo chwalil

Opublikowano

Dzieńdoberek :kawa:

Opublikowano

Manny ty chyba byles na laserfight... mozesz cos powiedziec co i jak ? fajne to nie fajne?

mam opcje isc na to w piatek i nie wiem czy warto

Nie jest to prawdziwy paintball, ale zdecydowanie polecam :good: Nie spróbujesz to się nie przekonasz.

Opublikowano
:bry: pytanie mam... wlasnie dostrzeglam iz nie mam rejestracji z przodu i nie wiem czy ktos ja ukradl czy zgubilam co w takie sytuacji???