Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jędrek w Bukowinie są zimowe tylko....a jeżeli miałbym wydać kase na 3dniowy wypad to faktycznie wole na ogólnopolski jechać,tymbardziej że część ludków już się poznało to będzie śmielej niż ten 1-szy raz :kox:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak pisałem mógłbym się na to pisać, bo przy okazji odwiedził bym brata, nie ma problemu. Powątpiewam tylko z ilość chętnych na taki wyjazd.

Opublikowano

no to sie zgadza Grzesiu....

ja tam jestem na poczatek za 1 dniowym... jeśli ten wypali wogóle to możemy pomyśleć dalej

No własnie Reniu chodzi o tą ilość chętnych... póki co można powiedzieć wstępnie że są 3/4 osoby...

Opublikowano

tylko żeby z warszawy byli chętni :mysli:

oni mają we wtorki spoty i to pod wieczór jak byłem w zeszłym roku pamiętam :gwizdanie:

Opublikowano

oj może wyjątek zrobia... tylko tam to autka już mają konkret... bogactwo więszke... :P jak to Warszawka

Opublikowano

Ja również wstępnie chętny na taki wypadzik :good:

Opublikowano

to już pare osób by się uzbierało... jak pisałem wyżej w 5 autek jechać się już opłaca...

Opublikowano

nie przesadzaj :tongue4: też tak myślałem, w ciągu roku chyba se nie pokupowali modeli wyżej, normalnie jeżdżą B5-ątkami jak u nas, i jest kilka B6 B7 chyba jedną widziałem

Opublikowano

Majki może Ty nie byłeś z Warszawce :mysli: okłamali Cię :kox:

Opublikowano

tak się składa że byłem, i widziałem :naughty:

najpierw zjeżdzają się godzinę czyli z 1,5 godz gadania na parkingu potem idą do galerii na jakies jedzonko i rozrywki także spot trwa jakieś 3 godz

Opublikowano

no i pozytywnie:) czyli teraz krecimy termin :P [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 16:10_________________________________________________

nie przesadzaj :tongue4: też tak myślałem, w ciągu roku chyba se nie pokupowali modeli wyżej, normalnie jeżdżą B5-ątkami jak u nas, i jest kilka B6 B7 chyba jedną widziałem

tak sobie spojrzałem na ich forum... to wcale nie tak kilka B6 czy B7, nawet B8 ... kilka to jest B5 w pędzie zanikającym :P

Opublikowano

nie wspominając że w wawie(nie mówie że w a4 klubie) mają prawdopodobnie 2 najmocniejsze b5-tki w Polsce... RS4 Cantony i S4 Nicolasa...każda ponad 500KM :kox:

Opublikowano

:hi:

Ja też bym się chętnie wybrała, ale luty to jak na moje jeszcze za zimno :kwasny:

Opublikowano

Ja tyż bym sie wstepnie pisał na wypad do stolicy :good:

Opublikowano

no opalać się tam nie pojedziemy :P koniec lutego poczatek marca... -20 już chyba nie bedzie :P [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 17:41_________________________________________________

Ja tyż bym sie wstepnie pisał na wypad do stolicy :good:

ekstra :good:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 17:41_________________________________________________

:hi:

Ja też bym się chętnie wybrała, ale luty to jak na moje jeszcze za zimno :kwasny:

super.. aż tak chyba nie :P

Opublikowano

Widzę że coraz więcej chętnych. Byle tylko nie chęciach się nie skończyło :kox: ale ja tez jestem za początkiem marca cieplej już napewno lepsza droga :) ale mamy jeszcze troche czasu :cool1:

Opublikowano

ja bym proponował wtedy jak już się letnie kapcie założy :kox:

Opublikowano

ja całą zime na letnich śmigam :polew:

Opublikowano

powodzenia.. ja miałem problemy na zimówkach.

Opublikowano

no widze że towarzyswo zadowolone z propozycji :good:

trzeba rozbić klan nudnych ?tesco&łuczniczka standingowców? :evil: