Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje ktos maty do lusterek, bo jutro musze jedna zamowic, to moge odrazu wziasc wiecej, jak cos to na pw http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11421411

Ja bym zamówił tylko narazie muszę zobaczyć jak wygląda sytuacja czy moja instalacja jest odłączona czy po prostu maty już się skończyły :)

to jak cos to daj znac bo ja jutro wieczorem bede zamawiam

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Będzie :kox:

musi, tylko nie wiem kiedy bedziesz czas pomalowac ta dokladke :polew:

Mogę ci załatwić lakiernika :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemanko :lazy:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi: Miłego dnia
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Powrót do zywych! :kox:

Brykiet ze słomy Wilgotność ok. 12%-14%. Produkowany bez żadnych wypełniaczy i klei 100% biomasa. Nadaje się do wszystkich rodzajów pieców. Produkowany na brykieciarce hydraulicznej – mocno zbity.

Cena: 400 zł za tone

370 zł w hurcie

:naughty:

Opublikowano

reklama dźwignią handlu :naughty:

Opublikowano

a jak!! :gwizdanie:

Opublikowano

Oto coś ode mnie dla Was :) Filmik jak zdemontować lampy po liftingu a dokładnie jak ściągnąć klosz :)

Opublikowano

Oto coś ode mnie dla Was :) Filmik jak zdemontować lampy po liftingu a dokładnie jak ściągnąć klosz :)

dobry tutorial :good:, a ja sie z szuszarką męczyłęm :naughty:

Opublikowano

WIŚNIA, czy to czasem nie ciebie mijałem dzisiaj na grunwaldzkiej?? Zamyśliłem się troszkę, a jak już w lusterko patrzyłem to wydawało mi się, że ramki klubowe widzę ;P

BTW, duże zniszczenia? :wallbash:

taa... wracałem z tyry z kolegom :decayed:[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 19:32_________________________________________________Błotnik ma dość duży wgniot jak sie zderzak kończy u góry,a zderzak podrapany :wallbash: jeszcze dzisiaj jej wstawiłem troche jak jechałem do CSW i łańcuszek do wymiany doszedł bo klepie o obudowe że masakra :wallbash: [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 19:35_________________________________________________Kempes :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: za szybka pomoc :notworthy:

Niema sprawy :hi:

Opublikowano

potrzebuje moze ktos zderzak tyl do sedana/z belka/bez dokladki/ w dosc dobrym stanie/do przedlifta 30zl +kw

Opublikowano

a co będzie w następnym odcinku? :naughty: wymiana łańcuszka rozrządu w 1.8T? :rolleyes:

Opublikowano

nie wiem czy czytaliście, ale ten zlocik, który ma się odbyć na Warmii i Mazurach będzie jednak dwudniowy, a nie trzydniowy. mam nadzieję, że i tak pojedzie ktoś oprócz mnie z naszego regionu :gwizdanie: