Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i ten i ten ma cene odpowiednia...ten 3.0 ma wypas chyba maksymalny (no moze czegos mu brakuje) a ten 1.9 pełen s-line itd wiec tez za 30k nikt go nie odda...za 30k zl to nawet swojej bym nie puscił :evil:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cenic kazdy moze a dostac to zycze powodzenia ale co do tego 1.9 to cena tez lekko wygorowana ale ta 3.0 to przegial na maksa :polew:

Opublikowano

To tak samo Rafał jak B5 patrząc na giełdę możesz dostać za 9 koła... tyle, że życzę powodzenia z takim autkiem ;)

Dobra eSa w B6 to 50-60 koła więc sam rozumiesz... :gwizdanie:

Opublikowano

To tak samo Rafał jak B5 patrząc na giełdę możesz dostać za 9 koła... tyle, że życzę powodzenia z takim autkiem ;)

tak tylko reniu powiem ci jedno na przykladzie mojego brata i majkiego zero ale to zero zainteresowania autem o tak duzej pojemnosci bo czasy sie zmienily i ludzie patrza na oc , koszty paliwa

a ten koles 3.0 daje taka cene ze w de to bys taka B7 wychaczyl w tdi-i kazdy by powiedzial ze bedzie oszczedniejsze bo to diesel :tongue4:

Opublikowano

Bo auta dla entuzjastów ;) Ja tam bym chętnie zmienił mojego 1.9 na 2.8/3.0/3.2 w benzynie ofkors :kox:

Opublikowano

Bo auta dla entuzjastów ;) Ja tam bym chętnie zmienił mojego 1.9 na 2.8/3.0/3.2 w benzynie ofkors :kox:

ja tez myslalem o 3.2 fsi Q ale niestety z sedanem nie idzie zrobic przekretu na akcyzie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

tak tylko reniu powiem ci jedno na przykladzie mojego brata i majkiego zero ale to zero zainteresowania autem o tak duzej pojemnosci bo czasy sie zmienily i ludzie patrza na oc , koszty paliwa

a ten koles 3.0 daje taka cene ze w de to bys taka B7 wychaczyl w tdi-i kazdy by powiedzial ze bedzie oszczedniejsze bo to diesel :tongue4:

Rafio co Ty za bzdury piszesz...Majki swoja sprzedał i chyba az tak długo sie nie bujał z nią...a jesli chodzi o auta, z ktorymi się ludzie bujają to raczej nie ze wzgledu na pojemnosc a bardziej na ich stan techniczny :evil:

Opublikowano

Rafio co Ty za bzdury piszesz...Majki swoja sprzedał i chyba az tak długo sie nie bujał z nią...a jesli chodzi o auta, z ktorymi się ludzie bujają to raczej nie ze wzgledu na pojemnosc a bardziej na ich stan techniczny :evil:

a ja się bujam, a auto ma za***isty stan techniczny... tylko ludzie szukają takich aut za 70-80 tys przez tych pier****nych handlarzy :wallbash:

odnośnie B6 to niestety, ale takie są ceny. ile razy ludzie w zakupie kontrolowanym jadą ogladać 2004 rok za 33-37 tys i okazuje się bagno. niestety, Rafi spójrz ile takie auta stoją w DE... to 3.0 faktycznie było przegięciem... szwajcar + brak informacji, że bezwypadkowe = na pewno mocna stłuczka. natomiast tym 1.9 tdi bym się mocno interesował gdybym szukał dobrego B6. a automat fajna sprawa :good:

Opublikowano

artur bzdur nie pisze bo sam majkiemu to auto wystawialem wiec wiem ile czasu wisialo w necie i wiem ile telefonow mial przez kilka miesiecy cale 3 i tylko jeden klient przyjechal je zobaczyc i wystraszyl sie ze majki nie mial wbitego gazu do dowodu rejestr. moj brat probuje sprzedac tez od kilku miesiecy(zreszta widziales sam ogloszenie w necie) no i nic przyjechal jeden klient i powiedzial ze za 10 tys wezmie bo cytuje"z taka pojemnoscia bedzie panu ciezko sprzedac musi trafic sie pasjonat"

Opublikowano

Panowie, dołączę się do Waszej rozmowy i powiem Wam na swoim przykładzie. Niedawno chciałem swoje B5 po lifcie na sprzedaż, wystawiłem normalną cenę 18tys, co kupiec to najlepiej za 15tys by kupił bo widział taką gdzieś, a prawda jest taka ze handlarze znajdą u helmuta jakiegoś szczura w stodole zrobią polerkę, wypiorą i sprzedają za bezcen...prawda jest taka, że ten kto wie co ma będzie cenił swoją furę. A nikt z kupujących nie patrzy na to, że zrobiony rozrząd, olej, filtry, ubezpieczenie itd a to tez nie mało kosztuje przy AUDI :gwizdanie: , więc ostatniemu powiedziałem żeby mi czasu nie marnował jak chce się targować bo wolę przyczepkę kupić i wozić towar niż oddać mu dobre auto za grosze. :decayed:

Opublikowano

strona 1500 wybiła :kox:

Opublikowano

Panowie, dołączę się do Waszej rozmowy i powiem Wam na swoim przykładzie. Niedawno chciałem swoje B5 po lifcie na sprzedaż, wystawiłem normalną cenę 18tys, co kupiec to najlepiej za 15tys by kupił bo widział taką gdzieś, a prawda jest taka ze handlarze znajdą u helmuta jakiegoś szczura w stodole zrobią polerkę, wypiorą i sprzedają za bezcen...prawda jest taka, że ten kto wie co ma będzie cenił swoją furę. A nikt z kupujących nie patrzy na to, że zrobiony rozrząd, olej, filtry, ubezpieczenie itd a to tez nie mało kosztuje przy AUDI :gwizdanie: , więc ostatniemu powiedziałem żeby mi czasu nie marnował jak chce się targować bo wolę przyczepkę kupić i wozić towar niż oddać mu dobre auto za grosze. :decayed:

święta prawda

Opublikowano

dlatego ja mojego sciga nie sprzedaje :):naughty:

Opublikowano

ja póki co opuściłem 5000 na A6 i już niżej nie opuszczam w ogłoszeniu. jak się nie sprzeda to ja nim będę jeździł i tyle...

Opublikowano

ja póki co opuściłem 5000 na A6 i już niżej nie opuszczam w ogłoszeniu. jak się nie sprzeda to ja nim będę jeździł i tyle...

:good: Większe i wygodniejsze niż B8 :tongue4:

No nic mykam spać jutro trzeba wcześnie wstać :cool1: Powodzonka :hi:

Opublikowano

dla mnie za duże póki co :wink4:

Opublikowano

... orientujecie się może czy w Moim silniku nad Alternatorem patrząc od dołu jest umieszczona odma? mam delikatny wyciek oleju własnie z tamtych okolic ... :confused4:

Opublikowano

To koło w 18 calach jest pełen :kox: tylko do 18 musi być gwincik, inaczej efekt jest połowiczny.

Kolejny przed liftowy po lift :gwizdanie: