Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

J B

:wtf:
Opublikowano

Policja powinna napier... takich pałami po głowach jak za komuny.. a nie strzelać z gumowych kulek...

wczoraj wracałem z Bydgoszczy własnie w tym czasie co akurat kończył sie mecz, to na drodze do Torunia co 5 kilometrów stał patrol policji, a w Toruniu zrobili blokadę i zatrzymywali każdy autokar [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 14:22_________________________________________________

tak dokładnie tego szukałem.. ma ktoś konto na ebay'u?

trasa włocławek - torun - 8 patroli po 4-5 ludkow......

19" w b5 to chyba troche za duzo.....

Opublikowano

Policja powinna napier... takich pałami po głowach jak za komuny.. a nie strzelać z gumowych kulek...

wczoraj wracałem z Bydgoszczy własnie w tym czasie co akurat kończył sie mecz, to na drodze do Torunia co 5 kilometrów stał patrol policji, a w Toruniu zrobili blokadę i zatrzymywali każdy autokar [br]Dopisany: 04 Maj 2011, 14:22_________________________________________________

tak dokładnie tego szukałem.. ma ktoś konto na ebay'u?

trasa włocławek - torun - 8 patroli po 4-5 ludkow......

19" w b5 to chyba troche za duzo.....

się popieści to się zmieści :tongue4::decayed: jak coś to moją zawieche Wiśni sprzedam to podejdzie spoko jeszcze miejsca zostanie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to nie chodzi o to czy sie zmiesci cz nie tylko jak to bedzie wygladalo..... moze jestem przewrazliwiony bo dzisiaj koles podjechal farbe odbierac na 19" 3-ramiennych od mercedesa - porazka

Opublikowano

to nie chodzi o to czy sie zmiesci cz nie tylko jak to bedzie wygladalo..... moze jestem przewrazliwiony bo dzisiaj koles podjechal farbe odbierac na 19" 3-ramiennych od mercedesa - porazka

moim zdaniem 18' max do B5... by to wyglądało sympatycznie i ze smakiem, a nie zbyt przesadzone

Opublikowano

na polskie drogi 17" max 18" więcej to już taczka.. :kwasny: ja miałem 18" do swojego ale po przymiarce tragedia wyglądało na moim zawiasie to raz, a dwa już było czuć więcej z drogi.

Opublikowano

moim zdaniem 18' max do B5... by to wyglądało sympatycznie i ze smakiem, a nie zbyt przesadzone

podpisuje sie pod tym...19 to max. ale do budy B6

Opublikowano

w A6 na 19" fajnie się jeździ, takie też koło planuję do następcy A3 :naughty:

Opublikowano

w A6 na 19" fajnie się jeździ, takie też koło planuję do następcy A3 :naughty:

no Jedrek ciekawe co bedzie tym następcą?? Czyżby A6 :mysli::evil:

Opublikowano

się zobaczy co... :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie mam kupca na felgi 16" lub 17" może ma ktoś i chce się pozbyć?

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem te koła są super ale ten wzór w B5 wygląda jak :sick3: Absolutnie nie pasują do budy :thumbdown: Tu nawet nie chodzi o rozmiar... :facepalm:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 08:06_________________________________________________na dobry początek dnia :naughty:

Opublikowano

Siemanko :kawa: