Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kierowca tira - Kabaret Smile

7 minuta - bardziej prawdopodobna do zrealizowania akcja

Karolusss myślisz że do przyjemności należy przeciskanie się zestawem przez zatłoczone miasta albo ciągnięcie się krajówką za jakimś dziadkiem w osobówce.

Aby było lepiej musiałyby być rozwinięte autostrady i ekspresówki, a na obrzeżach większych miast centra logistyczne przy tych drogach - docelówka powiedzmy do 12t DMC i wszystkim żyłoby się łatwiej. Ale do tego to jeszcze nam 200 lat niestarczy

Tyle ode mnie na ten temat

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ty gdzieś się podziewał? :shocked:

Opublikowano

za kółkiem :hi:

Opublikowano

jechał dziś koło krafta? :mysli: [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:26_________________________________________________bo coś mnie tam żółtego śmignęło z kijkami na pace :tongue4:

Opublikowano

niet - to Walduś od Andrysiaka ( podobny ino mała kabina)

Ja cały czas obrabiam Warszawkę[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:28_________________________________________________damian_qbass kobieta jeździ tą Hondą, którą masz w podpisie? Jeżeli tak to widziałem dzisiaj w Łysomicach lub bardzo podobna. [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:30_________________________________________________WIśnia za robotę byś się zabrał, a nie patrzysz co przejeżdża - jeszcze niedokładnie :polew:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:31_________________________________________________Chyba jednak nie sprzedam Audi - szukam mieszkania; dość mieszkania na kupie

Jeden kredyt dzisiaj spłaciłem - można brać następny :wallbash:

Opublikowano

taka praca :polew: czy się stoi cz się leży ..........zł się należy :naughty:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:33_________________________________________________Daf-em XF 3 osiówką jechałem na testy :naughty:

Opublikowano

kiedyś też miałem tam pracować i mieszkać w tej chacie

Ale odpuściłem sobie

[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:35_________________________________________________idę kąpać Lenkę

Opublikowano

GG nie macie kmiotki :evil:

:sesese:

Opublikowano

:polew: czekałem na to :good:

Opublikowano

:polew:

Kempes jedziecie z nami(Wiśnią i Magdą) na następny wypad w Polske :?: :naughty:

Opublikowano

Ja cały czas obrabiam Warszawkę[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:28_________________________________________________damian_qbass kobieta jeździ tą Hondą, którą masz w podpisie? Jeżeli tak to widziałem dzisiaj w Łysomicach lub bardzo podobna. [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:30_________________________________________________WIśnia za robotę byś się zabrał, a nie patrzysz co przejeżdża - jeszcze niedokładnie :polew:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:31_________________________________________________Chyba jednak nie sprzedam Audi - szukam mieszkania; dość mieszkania na kupie

Jakbyś kredyt hipoteczny chciał brać to wal, teściowa w tym siedzi, może oferta będzie korzystniejsza...

Opublikowano

:polew: szeryf forum [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:21_________________________________________________

:polew:

Kempes jedziecie z nami(Wiśnią i Magdą) na następny wypad w Polske :?: :naughty:

do washuty ? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

do washuty ? :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:25_________________________________________________

:polew: szeryf forum

ktoś musi to nieogarnięte towarzystwo pilnować :cygaro:
Opublikowano

manny90 dzięki za info - na pewno się odezwę jak tylko coś wybierzemy

Grześ z małym dzieckiem to takie wypady na razie muszą poczekać.

[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 19:57_________________________________________________chociaż w sobotę w ramach usypiania przez 1,5 godziny objeżdżałem powiat wokoło, ten samochód odkąd u mnie jest jeszcze nigdy nie jechał tak wolno przez tak długi czas - będzie trzeba odmulić

[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 20:03_________________________________________________czas spać o 24 do roboty

Opublikowano

jeśli chodzi o Honde to nie Moja:) ja mam delikatnie inną a tą którą widziałeś była napewno na białych felgach.... ja mam białe ale tylko stalówki :P

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

co tam łobuzy :naughty::hi:

wybiera się ktoś z Was (bydgoszczan) w niedziele na meczyk na Zawisze :kox:

najważniejszy od kilkunastu lat, mecz o awans do 1 ligi :cool1:

na trybunach będzie od 1. minuty ostry doping :kox:

ja dzisiaj jade po bilety :kox: :kox: :kox: :kox: