Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzechu a jak juz z tego Twojego fordonu zapedzasz sie na rondo grunwaldzkie (piatek) to nie zanieczyszczaj powietrza i nie gazuj zaby przy zjezdzie z ronda bo kopci gorzej niż stary traktor

pierwsze słysze że kopci :mysli:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzechu a jak juz z tego Twojego fordonu zapedzasz sie na rondo grunwaldzkie (piatek) to nie zanieczyszczaj powietrza i nie gazuj zaby przy zjezdzie z ronda bo kopci gorzej niż stary traktor

pierwsze słysze że kopci :mysli:

tak powaznie to pisze...kopci jak traktor :thumbdown:

Opublikowano

Bartek, zdjęcia :good:

Opublikowano

Jędrek to jest przyciemnienie 30% max możliwe na jakie oko przymkną, Ty masz 20% ale przepuszczalności :wink4:

Zdj_cie0086.jpg

Opublikowano

http://folglass.pl/audia3.php

tu jest to z moim autem i folia 20%.. więc może rzeczywiście 20% przepuszczalności :decayed:

Opublikowano

tu jest to z moim autem i folia 20%.. więc może rzeczywiście 20% przepuszczalności :decayed:

no u mnie normalnie wszystko widać z zewnątrz miało być to tylko zrobione z gustem i dla akcentu koloru :naughty:

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano

Niektóre kobiety też wolą chodzić w trampkach zamiast szpilkach :naughty:

:good:

zwykła zawiecha ale każdy orze jak może :decayed:

ja z obniżonej wróciłem na zwykłą i jeździ mi się o wiele lepiej,i wjade wszędzie bez problemu :cool1:

niska zawiecha to zbędny dodatek :gwizdanie:

Grzechu z tego co pamietam to miales auto obnizone tylko sprezynami, na ori amorach.... tak kiedys pisales..... dopisz to przed kazda swoja wypowiedzia na temat jka to gleba nie jest zla....[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 09:13_________________________________________________wczoraj nikogo z ct niebylo na spocie? :confused4:

Opublikowano

Niektóre kobiety też wolą chodzić w trampkach zamiast szpilkach :naughty:

:good:

zwykła zawiecha ale każdy orze jak może :decayed:

ja z obniżonej wróciłem na zwykłą i jeździ mi się o wiele lepiej,i wjade wszędzie bez problemu :cool1:

niska zawiecha to zbędny dodatek :gwizdanie:

Grzechu z tego co pamietam to miales auto obnizone tylko sprezynami, na ori amorach.... tak kiedys pisales..... dopisz to przed kazda swoja wypowiedzia na temat jka to gleba nie jest zla....[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 09:13_________________________________________________wczoraj nikogo z ct niebylo na spocie? :confused4:

no niestety...nikogo nie było...

a Grzechowi pisalem to samo :polew:

Opublikowano

ja mam przyciemnione cale auto folia 35% a na użądzeniu pokazało 23 % przejrzystości :)) ale powiem wam ze mialem juz pare kontroli każdy mi powiedział ze nie moze byc folia i na tym się konczyło jak narazie dowodu nie straciłem :hi:

Opublikowano

ja mam przyciemnione cale auto folia 35% a na użądzeniu pokazało 23 % przejrzystości :)) ale powiem wam ze mialem juz pare kontroli każdy mi powiedział ze nie moze byc folia i na tym się konczyło jak narazie dowodu nie straciłem :hi:

ogólnie szyby fabrycznie już są delikatnie przyciemnione plus folia do tego daje swój procent więc tak na prawdę jakby chciał zgodnie z przepisami to 5% folia max :wallbash:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Dzień dobry, yhym... dawno mnie nie było, cóż... :hi:

Opublikowano

ojjjj dawno, bardzo dawno

tak w ogóle to :hi:

Opublikowano