WIŚNIA Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] wszystkim kazdy ma swoje opinie o ogolnopolskim bylo dobrze jak na pierwszy raz jak sie nie ma co sie lubi - to sie lubi co sie ma KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA :polew:
jedrekx Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 no to po spocie byłem, widziałem, nikogo nie zastałem (stałem do 17:15 i na moment podjechałem pod Tesco) to wróciłem :gwizdanie: ale przynajmniej przejechałem się trochę po mieście i nie nudziłem się w domu
wera :) Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] wszystkim kazdy ma swoje opinie o ogolnopolskim bylo dobrze jak na pierwszy raz jak sie nie ma co sie lubi - to sie lubi co sie ma KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA :polew: wyczuwam zazdrość .....
WIŚNIA Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] [quote name=wera ] wszystkim kazdy ma swoje opinie o ogolnopolskim bylo dobrze jak na pierwszy raz jak sie nie ma co sie lubi - to sie lubi co sie ma KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA :polew: wyczuwam zazdrość ..... ale że o co?
wera :) Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] [quote name=wera ] wszystkim kazdy ma swoje opinie o ogolnopolskim bylo dobrze jak na pierwszy raz jak sie nie ma co sie lubi - to sie lubi co sie ma KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA :polew: wyczuwam zazdrość ..... ale że o co? ojtam ojtam selekcjonera znalazles???
WIŚNIA Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] [quote name=wera ] [quote name=wera ] wszystkim kazdy ma swoje opinie o ogolnopolskim bylo dobrze jak na pierwszy raz jak sie nie ma co sie lubi - to sie lubi co sie ma KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA :polew: wyczuwam zazdrość ..... ale że o co? ojtam ojtam selekcjonera znalazles??? muszę skompletować drużynę jesteś 1-sza na liście
wera :) Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] [quote name=wera ] [quote name=wera ] wszystkim kazdy ma swoje opinie o ogolnopolskim bylo dobrze jak na pierwszy raz jak sie nie ma co sie lubi - to sie lubi co sie ma KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA :polew: wyczuwam zazdrość ..... ale że o co? ojtam ojtam selekcjonera znalazles??? muszę skompletować drużynę jesteś 1-sza na liście ojtam ojtam starałam się jak mogłam tak doceń to :decayed:
WIŚNIA Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] [quote name=wera ] [quote name=wera ] [quote name=wera ] wszystkim kazdy ma swoje opinie o ogolnopolskim bylo dobrze jak na pierwszy raz jak sie nie ma co sie lubi - to sie lubi co sie ma KRÓLOWA JEST TYLKO JEDNA :polew: wyczuwam zazdrość ..... ale że o co? ojtam ojtam selekcjonera znalazles??? muszę skompletować drużynę jesteś 1-sza na liście ojtam ojtam starałam się jak mogłam tak doceń to :decayed: doceniam,doceniam w jednym gangu graliśmy :good:
wera :) Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 no i oto chodzi młodego też wkręcimy jak już się będzie drużynę kompletować
WIŚNIA Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] no i oto chodzi młodego też wkręcimy jak już się będzie drużynę kompletować i będziemy trzepać kasiorkę :naughty:
Gwerty Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 to jak będziecie kompletować drużynę to dajcie znać może na ławkę sie załapię
wera :) Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 to jak będziecie kompletować drużynę to dajcie znać może na ławkę sie załapię no co ty żartujesz na ławkę nie nie tak pięknie ci wychodziła obrona całym ciałem heheh że przy siatce bedziesz stał
Krystian1987 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 no to po spocie byłem, widziałem, nikogo nie zastałem (stałem do 17:15 i na moment podjechałem pod Tesco) to wróciłem :gwizdanie: ale przynajmniej przejechałem się trochę po mieście i nie nudziłem się w domu Ja też byłem na spocie, ale od 18. do 18.15.
Reniu Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Raczej duszny i zapewne jak będę wychodził do domu po pracy to zostanę zmoczony przez deszcz
karolusss Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam, Mówiłem że ten Fordon to Kambodżańska wioska... Na szczęście byli takimi fachowcami jak ci w usterce z TVNu i się nie dostali nawet do środka...
Rekomendowane odpowiedzi