Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Reniu a co moze byc lepszego od zespolonych bixenonow....

zespolone bixenony z czarnymi środkami :jerk:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Reniu a co moze byc lepszego od zespolonych bixenonow....

zespolone bixenony z czarnymi środkami :jerk:

nie! zespolone bixy us....

---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:13 ----------

Pytam, dociekam, zastanawiam się... masz drugi komplet? Bo na aucie nie masz chyba bixa...

mam drugi komplet

Opublikowano

Kutfa same rarytasy :grin:

Opublikowano

felgi w tym rozmiarze to ciul..... ale opony :whistling: jeszcze pewnie et 48.... czyli dystanse,regeneracja, opony, wizyta w wulkanizacji zeby wszystko zlozyli i wywazyli kola..... i wcale szalu niema.... przerabialem to.... a cieszylem sie ze felgi w dobrym stanie i dobrych pieniadzach udalo mi sie kupic....

Opublikowano

e tam wszystko do ogarnięcia za pare groszy 1300-1400zł z dystansami i fele lalka,bez opon oczywiście

Opublikowano

no i drugie tyle za opony.... to juz masz 3tysie.... i stracony czas..... a za 2-2,5 kupisz ladne z oponami..... jezeli mowimy konkretnie o avusach II zreszta sa chyba na forum do sprzedania chba nawet z dwa komplety tylko nie jestem pewny czy to II czy III

---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:49 ----------

a fela niedosc ze lekka to mocna :wink:

Opublikowano

w sumie podniecam się tu alusami a sam mam 2 opony do wymiany :wallbash:

Opublikowano

Ja tez postaram sie podjechac moim klekotem tylko napiszcie szybciej gdzie i kiedy dokładnie:)

Opublikowano

szkoda, że nie działa jeszcze podwieszenie pierwszego posta jak na starym forum.. byłoby dużo prościej..

Opublikowano

Pany,jechał ktoś ostatnio z Bydgoszczy do Inowrocławia? mogę na jakieś przeszkody natrafić? w postaci robót drogowych?

Opublikowano

Witam,

Dawno tu nie zaglądałem. Ale przeprowadziłem się i ciągle siedzę na delegacjach. Mam taki problem ze światłami mam założone Depo i strasznie słabo świecą. Założyłem nawet nowe żarówki ale dalej nic nie widać... Co zrobić żeby lepiej świeciły??

Opublikowano

Thumas, a ja mam ciągle Twoje naklejki i ramkę pod tablicę.. :whistling:

Opublikowano
:D o kurcze :D No to może postaram sie kiedyś przyjechać na spota... albo jak będę w BDG to dam znać i się jakoś spotkamy!
Opublikowano
Witam,

Dawno tu nie zaglądałem. Ale przeprowadziłem się i ciągle siedzę na delegacjach. Mam taki problem ze światłami mam założone Depo i strasznie słabo świecą. Założyłem nawet nowe żarówki ale dalej nic nie widać... Co zrobić żeby lepiej świeciły??

a swiecily tak od zawsze? moze sa zle podpiete albo masa slaba/brak

Opublikowano

Szczerze mówiąc to dopiero teraz niedawno zaczęło mi to przeszkadzać bo bardzo dużo jeżdżę wieczorami i strasznie mi to zaczęło przeszkadzać. Długie światła działają normalnie. Many zakładał mi te światła.

Opublikowano

ogołnie zauważyłem ze słabo świecą na zwykłych żarówkach , dlatego wpierdzieliłem xenon :kox:

Opublikowano

A dużo było przeróbek???

Opublikowano

możesz zawsze wziąć hid-a tak jak ja mam , a całokształt pracy polega na wywierceniu otworów na przewody w deklu i umiejętnym schowaniu przetwornic :wink:

Opublikowano

Muszę coś z tymi światłami zrobić bo jeżdżę albo na długich ale opuszczonych maksymalnie na dół albo nic prawie nie widząc....