Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany,jechał ktoś ostatnio z Bydgoszczy do Inowrocławia? mogę na jakieś przeszkody natrafić? w postaci robót drogowych?

W nocy nic nie zauważyłem; raczej nic tam nie dłubią:wink:

WIŚNIA wyczytałem że zalałeś w końcu Motula :naughty:, w mojej :audi: też już jest. Płukankę też robiłeś? U mnie szału nie zrobiła, przy następnej wymianie oleju Dobis się nie wymiga od czyszczenia smoka :whistling:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

EBC Green zna ktoś może te klocki? A może ma je ktoś założone? Warto w coś takiego zainwestować??

Opublikowano
w sumie podniecam się tu alusami a sam mam 2 opony do wymiany :wallbash:

jaki rozmiar masz??

---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

Pany,jechał ktoś ostatnio z Bydgoszczy do Inowrocławia? mogę na jakieś przeszkody natrafić? w postaci robót drogowych?

WIŚNIA wyczytałem że zalałeś w końcu Motula :naughty:, w mojej :audi: też już jest. Płukankę też robiłeś? U mnie szału nie zrobiła, przy następnej wymianie oleju Dobis się nie wymiga od czyszczenia smoka :whistling:

spoko ale auto zostaje i robię bo inaczej to się nie zgadamy :whistling:

---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

:bry:
już wkrótce montaż zderzaka (dzięki z góry bula) :decayed:, hak już usunięty i założony ori wypinany :naughty: także idziemy do przodu chłopaki :banan:

będę w kontakcie z lakiernikiem w przyszłym tygodniu to będziemy działać dalej w temacie tylko znów trzeba zarezerwować dobrą godzinę..:whistling: "Pan Janek wymiata" :polew: nie zapomnij dodać polerki całości, a kwota niech zostanie tajemnicą na razie :evil:

tak se myślę że zderzak sam zamontuje bo trochę będzie z nim kombinacji gdyż na starych kłach będzie, dodatkowo spryski trza ogarnąć, nadkola też kupiłem i będą do zamontowania...myślisz że nie będzie problemu żebym go zabrał luzem??

Opublikowano

Grzesiu nie widzę problemu bierzesz graty jakie chcesz luzem, ładujemy w padaczkę i jedziemy. Z powrotem jak będziemy odbierać zrobi się tak samo tylko jakieś koce weźmiemy, żeby nie porysować nic:wink:

Opublikowano
Grzesiu nie widzę problemu bierzesz graty jakie chcesz luzem, ładujemy w padaczkę i jedziemy. Z powrotem jak będziemy odbierać zrobi się tak samo tylko jakieś koce weźmiemy, żeby nie porysować nic:wink:

no i świetnie :banan:

Opublikowano

nie płukałem,sama wymiana z filtrem,co dziwne ze starego filtra jak go wykręcałem za dużo oleju nie wyleciało pewnie syfu tyle było że się przytkał

---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:17 ----------

przy wymianie wsadziłem palec w otwór spustowy w misce i jeszcze na paluchu syf wydłubałem w postaci małych twardych grudek jak by smaru starego :wallbash: dlatego czeka mnie tak za 2000 km wymiana samego filtra

---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:19 ----------

w sumie podniecam się tu alusami a sam mam 2 opony do wymiany :wallbash:

jaki rozmiar masz??

---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

spoko ale auto zostaje i robię bo inaczej to się nie zgadamy :whistling:

---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

już wkrótce montaż zderzaka (dzięki z góry bula) :decayed:, hak już usunięty i założony ori wypinany :naughty: także idziemy do przodu chłopaki :banan:

będę w kontakcie z lakiernikiem w przyszłym tygodniu to będziemy działać dalej w temacie tylko znów trzeba zarezerwować dobrą godzinę..:whistling: "Pan Janek wymiata" :polew: nie zapomnij dodać polerki całości, a kwota niech zostanie tajemnicą na razie :evil:

tak se myślę że zderzak sam zamontuje bo trochę będzie z nim kombinacji gdyż na starych kłach będzie, dodatkowo spryski trza ogarnąć, nadkola też kupiłem i będą do zamontowania...myślisz że nie będzie problemu żebym go zabrał luzem??

Grześ chyba 205 albo 215/45 /16 w tym że z tym profilem 45 nie jestem pewny

---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:21 ----------

a dlaczego pytasz?

Opublikowano

Dzieńdoberek :kawa:

Opublikowano
:bry::kawa:
Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
:siema: w końcu słoneczny weekend ma być miłego dnia wszystkim :decayed:
Opublikowano
Opublikowano

:hi:

byle do 14...

Opublikowano

będzie trzeba umyć autko ;d;d

Opublikowano

i wypróbować pisak na rysy :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

myślałem że 15" masz to może coś bym miał....

Opublikowano

myślałem że 15" masz to może coś bym miał....

za chwile ide podłubać to zobacze dokładniej, a tak na marginesie po co dajesz fure do lakiernika? zainwestuj w pisaki :polew:

---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

a ty w chacie jesteś? wolne masz?

Opublikowano

:siema: jakie słonko pogoda ekstra

no i weekend wolny :dance::dance:

Opublikowano

letnie buty założone

czas na poler meqsem :banan:

Opublikowano

letnie buty założone