Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema:

ja również podjadę z wielką chęcią bo na ostatni spot zaspałam :grin:

1. Artur82

2. Wisnia

3. Jedrek

4. Wera

Opublikowano

1. Artur82

2. Wisnia

3. Jedrek

4. Wera

5. Bula 50%

Opublikowano

ja na chwile obecna jestem na tak ale prawdopodobnie bede mial jutro gosc :facepalm: takze nie wpisuje sie na liste :kwasny:

Opublikowano

Ją odpadam w ten weekend.

Darek, pompke mam już przy sobie. Jakos do wieczora bede w miescie takze wal smialo.

Opublikowano

1. Artur82

2. Wisnia

3. Jedrek

4. Wera

5. Bula 50%

6. Janekx (zależy o której)

Opublikowano

kurna... a w niedziele?

Opublikowano

kurna Darek ogarnales pompke? bo moja tez zdycha.... coraz czesciej nie otwiera/zamyka mi auta z pilota.... zamknac to jeszcze ciul bo zlapie za ktoryms razem, ale otwieranie :facepalm: masakra jeszcze zaden zamek mi nie chodzi tak jak powinien.... bo sie zacinaja strasznie:facepalm: nie orietuje sie ktos czy jakis magik zregeneruje mi wkladki zamkow? gadalem z wujasem to mowil ze to nic trudnego, ale trzeba miec duzo cierpliwosci i precuzjii w wymianie blaszek i zakladaniu sprezynek...

Opublikowano
kurna Darek ogarnales pompke? bo moja tez zdycha.... coraz czesciej nie otwiera/zamyka mi auta z pilota.... zamknac to jeszcze ciul bo zlapie za ktoryms razem, ale otwieranie :facepalm: masakra jeszcze zaden zamek mi nie chodzi tak jak powinien.... bo sie zacinaja strasznie:facepalm: nie orietuje sie ktos czy jakis magik zregeneruje mi wkladki zamkow? gadalem z wujasem to mowil ze to nic trudnego, ale trzeba miec duzo cierpliwosci i precuzjii w wymianie blaszek i zakladaniu sprezynek...

:hi: ci powiem że rozebrać to ustrojstwo to jest magia,przerabiałem to z dwóch stron :facepalm:

Opublikowano

rozebrac.... ja sie bardziej boje jak to poskladac zeby sie nie rozsypalo w drobny mak.... mam w domu zamek z klapy i na nim chcialem poprobowac ale doszlem do jednago momentu i nie wiem jak to dalej ugryźć a nie mam klucza...

Opublikowano

Jakbyście popatrzeli troszkę to we włocławku o 17.00 w sobotę jest spot zawitają ludzie z Torunia, Łodzi i okolic Włocławka;)

Opublikowano

No tak Krzysiek, wszystko fajnie ale nie kazdy siedzi na atk, pozatym tu tez jest watek o spotach we Wloclawku, i nie ma tam zadnego info ze sie cos grubszego szykuje...

Opublikowano

Jest info dropsone, jest jest i to już od dawna.

Opublikowano

jak mowisz o tym

"ruszyłem temat na Facebooku oraz wśród znajomych z wlc i spoty będą w druga sobotę każdego miesiąca o godzinie 17.00 przy hali mistrzów we włocławku :) małą kampanie reklamowa z ulotkami zrobiłem z kolega z klubu audi tt i zobaczymy co wyjdzie :) mam nadzieję że będzie nas coraz więcej :)"

to sie nie dziw ze tu sie nikt nie wypowiada.....

Opublikowano

Ja tez sie pisze na spocik ale jak mam jechac na 17 to za duzo czasu nie pobede bo o 18.30 musze byc w BDG w pracy :D

Opublikowano

to jutro robimy spota? będzie miał ktoś kabelek żeby podłączyć furkę?

Opublikowano

To w takim razie gdzie w końcu odbędzie się ten spot i o której :D ?? :naughty:

---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ----------

Ja kabelki mogę załatwić jak coś?C

Opublikowano

ja jutro odpadam :kwasny:

Opublikowano
moja profesja :decayed:
Opublikowano

ja mogę o 16 i o 17 obojętnie...a kabelek jak co to wezmę